Etkinliğe ilgi çok yoğun olarak devam ediyor

2 Aralık 2018 saat 10.00' da yapılan resmi açılış törenine Bahçelievler Kaymakamı İlker Kaya,Belediye başkanı Osman Develioğlu,İlçe Milli Eğitim Müdürü Emin Çıkrıkçı,İstanbul İl Milli Eğitim müdür yardımcısı başta olmak üzere çok sayıda protokol üyesinin yanın sıra İstanbul'un 39 ilçesinde ve Türkiye'nin değişik illerinden binlerce öğrenci 4.kariyer günlerine katılıp bilgi sahibi olmak için Bahçelievler Kongre merkezine akın etti.

Etkinlik 3 Aralık ve 4 Aralık 2018 Salı gününe kadar açık olacak

Bahçelievler Rehberlik Araştırma Merkezi Müdürü Mehmet Hilmi Eren'in konuşması ile başlayan IV.Kariyer günleri'nin açılış seremonisi 2.5 saat sürdü.

Sırası ile Bahçelievler İlçe Milli Eğitim Müdürü Emin Çıkrıkçı,İlçe Belediye başkanı Osman Develioğlu,il Milli Eğitim Müdür yardımcısı ve kaymakam İlker Kaya'nın yaşamlarından örnekler vererek yaptıkları konuşmalar gençler tarafından ilgi dinlendi.

Doğru tercih çok önemli

Bütün konuşmacılar doğru tercih'in ne kadar önemli olduğunu anlattılar. RAM müdürü Mehmet Hilmi Eren 4 sene içinde 8 tane üniversite diploması almanın mümkün olduğunu yaptığı konuşmada söyledi.

Belediye başkanı Osman Develioğlu ise dört sene içinde nasıl 8 diploma alınabildiğini merak ettiğini, programda çıktıktan sonra RAM'ın You Tube hesabından buna bakacağını ifade ederek gençlerin bu tür yerlerde elde ettikleri bilgileri iyi değerlendirmesi gerektiğini söyledi.

Kaymakam İlker Kaya 'da kendi yaşamı ve çocuklarının yaşamında örnekler vererek gençlere samimi açıklamalarda bulundu.

Bir çok yayınevi,diğer kurum ve kuruluşların stant açtığı IV kariyer günlerine yoğun ilgi devam ediyor.

Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

Editör: TE Bilisim