Şeb-i Arus programına Belediye Başkanı Osman Develioğlu’nun yanı sıra, AK Parti İlçe Başkanı Av. Ramazan Açıkgöz, belediye meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Programın açılış konuşmasın yapan Belediye Başkanı Osman Develioğlu, Hz. Mevlana’nın dünyaya sevgiyle baktığını ve bu sevgisini de her yere yaydığını söyledi. Başkan Develioğlu konuşmasının devamında; “Anadolu topraklarındaki gönülleri buluşturan; kalpleri sevgi, şefkat hamuru ile yoğuran, ilmi ile öğütleri ile birliği, beraberliği, kardeşliği yeşerten Mevlana Celaleddin-i Rumi'ye minnet duygularımızı bugün bir kez daha ifade ediyoruz” dedi.

Belediye Başkanı Osman Develioğlu’nun ev sahipliğinde gerçekleştirilen etkinlikte Prof. Dr. Mehmet Emin Ay'ın muhteşem anlatımıyla zileyenleri Hazreti Mevlana’nın hayatından kesitler sundu. "Hz. Mevlana ile Aşkın Kanatlarında Yolculuk" sohbeti ve bestelenmiş Mevlana eserleri Mustafa Demirci'nin güzel sesinden izleyicilerle buluştu. Şeb-i Arus programı, semazenlerin sema gösterisiyle sona erdi.

Editör: TE Bilisim