18-24 Yaşlılar Haftası nedeniyle AK Parti Bağcılar İlçe Başkanlığı ve Bağcılar Belediyesi tarafından Halk Sarayı’nda yemekli bir program düzenlendi. Açılış konuşmasında AK Parti hükümeti öncesini yaşananlara değinen AK Parti eski Milletvekili Feyzullah Kıyıklık, “Türkiye sizlerin samimi niyetleriyle sizlerin getirdiği idarecilerle bir yol aldı. Eğer siz uyanmasaydınız siyasete el atmasaydınız bizim hala su kuyruklarında canımız çıkacaktı. Yaşlılar bilir küvetler o zamanlar su depolamaya yarardı. Bir eve götürülecek en güzel hediye su bidonuydu. Zannediyorduk ki İstanbul suyun olmadığı bir şehir. Oysa her tarafı da suyla kaplı. Biz iktidara geldik ve çalışmalarımız sayesinde bütün sıkıntılar bitti ve İstanbul şehir haline geldi. Çünkü bu iş bizim işimiz” dedi.

“Yola çıkarken Bağcılar’ı Bağcılar’da yaşayanlara sorduk”

Konuşmasına yeni dönemde inşa edilecek Yaşlı Bakım Merkezi müjdesiyle başlayan Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, “Feyzullah abiyle başlayan süreçte çok iş yaptık. Çok emek sarf ettik. Eskinin tamirini yapmanın ne kadar zor olduğunun cevabıdır Bağcılar. Ama bizim bir şansımız vardı. Yola çıkarken Bağcılar’ı Bağcılar’da yaşayanlara sorduk. Allah’a şükür herkese ve her kesime hizmet sunduk. Önümüzdeki dönemde baş tacımız olan sizlere yönelik çok güzel çalışmalarımız var. Sizlerin rahatı huzuru bize emanet. Torunlarınızla birlikte keyifli ve yararlı zaman geçireceğiniz bir mekan inşa ediyoruz. Sizi sabah evinizden alıp Yaşlı Bakım Merkezi’ne götüreceğiz. Akşam da arabayla yine eve bırakacağız” diye konuştu.

Davetlileri selamlayan AK Parti İlçe Başkanı İsmet Öztürk ise şunları söyledi: “Gün görmüş, hayatın tecrübesini yaşamış ve Türkiye’nin serüvenlerine şahitlik etmiş büyüklerimize programa katıldığı için teşekkür ediyorum. Hepinizi hürmetle selamlıyorum”

Katılımcılara ikram edilen yemeğin adından İlçe Müftüsü Ekrem Saylam da dua etti.

Editör: TE Bilisim