Bağcılar’da ilçe sakinlerinin görüş ve düşünceleriyle yönetime ortak olduğu geleneksel Halk Meclisi toplantısı Kazım Karabekir Mahallesi’nde düzenlendi. Bitlis Kasrik Köyü Derneği’nde gerçekleşen programda vatandaşlar yaşadıkları sıkıntılardan önerilere kadar her türlü konuda fikirlerini beyan etti.

“Molla Gürani metro istasyonuna yakın bir zamanda kavuşacağız”

Karşılıklı fikir alışverişinin yapıldığı toplantıda konuşan Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı ulaşımdan eğitime kadar Bağcılar’da yapılan faaliyetleri anlattı. Devam eden projelerden de bahseden Çağırıcı, şunları söyledi: "Bakırköy- Bağcılar Kirazlı metro hattı ile Molla Gürani metro istasyonuna yakın bir zamanda kavuşacağız. Bu sayede 12 dakikada Bakırköy sahile inebileceğiz ve bu hat bütün metrolarla bağlantılı olacak. Diğer ilçeler metro geliyor diye sevinirken Bağcılar’da ise birçok mahallede birden fazla istasyon var. Ayrıca Molla Gürani Parkı yakınına yapılacak tünelle Kağıthane’ye oradan da Beşiktaş’a 10 dakikalık bir mesafeyle ulaşacağız”

AK Parti İlçe Başkanı İsmet Öztürk de “Her hafta iki mahallemizde programlarımızı yapıyoruz. Herkes derdini sıkıntısını takdirlerini ifade etme imkanı buluyor. Güzel bir katılım oldu gelen mahalle sakinlerimize teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

Halk Meclisi’ne İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Yılmaz, İlçe Müftüsü Ekrem Saylam, Mahalle muhtarı Mehmet Kılıç, Bağcılar Belediye Başkan yardımcıları, İlçe Emniyet Müdürlüğü, İGDAŞ ve BEDAŞ temsilcileri ve mahalle sakinleri katıldı.

Editör: TE Bilisim