Türkiye’nin her yöresinden insanın yaşadığı Bağcılar’da 1992 yılından bu yana başarıyla uygulanan Halk Günü’nde, Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, hemşehrileriyle bir araya geliyor.

Bağcılar’da aile ortamında gerçekleştirilen Halk meclisleri, istişare toplantıları, interaktif meclis örnek projeler olarak başarıyla devam ediyor. Yine ilçe sakinlerinin Başkan Çağırıcı ile yüz yüze görüşme imkânı buldukları Halk Günü de yoğun ilgi görüyor. Başkan Çağırıcı, güzel bir gelenek olarak sürdürülen Halk Günü’nde ilçe sakinleriyle buluşuyor. Toplantıda başkan yardımcıları ve birim müdürleri de hazır bulunuyor. Her hafta salı günü 09.00 ‘da başlayan Halk Günü’nde vatandaşlar sorunlarını anlatıyor. Yine, katılan ilçe sakinleri mahalle ve ilçe ile ilgili görüş ve önerilerini paylaşıyor.  

 “İLÇEMİZİN HUZUR KAYNAĞI”

Kalıcı ve uzun ömürlü projeleri hizmete sunarak örnek belediyecilik ortaya koyduklarını ifade eden Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, hemşehrilerine layık olmaya çalıştıklarını belirtti. Bağcılar ailesi olarak ilçeyi birlikte yönettiklerinin altını çizen Çağırıcı, şöyle konuştu: “Bu toplantılarımız ecdadın şura geleneğinden günümüze kadar ulaşan güzel bir uygulamadır. Yüz yüze görüşme imkânı buluyoruz. Hizmet imkanlarımızı zenginleştiriyoruz. Bunun yanı sıra hemşehrilerimin ilçemizin sorunlarını çözmeye yönelik görüş, düşünce ve temennilerini de alıyorum. Sorun ve sıkıntılara anında çözüm bulma imkânı buluyoruz. Bağcılar, huzurun, birlik ve beraberliğin adresi oldu”

 

                
Editör: TE Bilisim