Toplantıda konuşan DİSK GIDA-İŞ Genel Başkanı Seyit Aslan, "Turan Hançerli, öteden beri bildiğimiz tanıdığımız bir isim. Dolayısıyla onun Avcılar'da kazanması bizi gururlandırır ve onurlandırır. Turan Hançerli emekten, işçiden, kadından yana tutum alacaktır." dedi.

CAM KERAMİK-İŞ Genel Başkanı Birol Sarıkaş; "Turan Hançerli'ye desteklerimizi ilettik. Avcılar'da emekten ve halktan yana bir yönetim sergileyecektir." ifadelerini kullandı.

KESK TÜM BEL-SEN 1 NO'lu Şube Başkanı Kadri Kılıcı; "Avcılar'da demokratik, halkçı ve katılımcı bir yerel yönetim hayata geçiyor. Turan Hançerli, çalışanlarla ve halka beraber başarılı bir yönetim gerçekleştirecektir. İnanıyorum ki Avcılar'da birlikte kazanacağız, birlikte yöneteceğiz." diye konuştu.

İşçi ve emekçi sendika temsilcileriyle bir araya geldiği toplantının önemine vurgu yapan Turan Hançerli, Avcılar İttifakı'nın kurulduğunu söyledi.

Avcılar İttifakı'nı kurduk

"Bizim Avcılar İttifakı'nı kurmak gibi önemli bir iddiamız vardı. Bugün burada gerçekleşen toplantı, bu ittifakın kurulduğunun ispatıdır. 435 bin Avcıları'nın yer aldığı ittifakı şimdiden kurduk. Başkan olduğumuzda da 435 bin Avcılarlı'nın tamamına ayrımsız ve eşit hizmet götüreceğiz. Bu nazik ziyaretten dolayı tüm sendika başkanlarımıza teşekkür ederim." ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilisim