"ÖZGÜR VE DEMOKRATİK BİR ÜLKEDE YAŞAMAK İSTİYORUZ." 

Avcılar'da kadınlara karanfil dağıtıp onlarla sohbet eden CHP Avcılar Belediye Başkan Aday Adayı Şerif Ateş kısa bir açıklama yaptı; “Kadınlar bu toplumun aynasıdır. Kadınlar bu toplumun yarısını oluşturan, erkeklerle aynı haklara sahip bireylerdir. İnsanız, insan olarak aynı saygıyı ve değeri hak ediyoruz. Kadınlarımıza her geçen gün şiddet dozajı artarak devam ediyor. Maalesef kadınlara ve kız çocuklarına hayat hakkı tanımayan şiddete dayalı düzenin ne ilk ne de son kurbanları olacaktır. 

Dün, bugün, yarın ve dünya durdukça: “Şiddet ve Kadın” kelimelerinin yanyana geldiği hiçbir koşulda; “Hiçbir kadın şiddet karşısında çaresiz bırakılmamalıdır.” Biz de bugün oğlum Naim Uğur ve erkek dava arkadaşlarımızla birlikte, “25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Gününde, kadına en yakışan şeylerden biri olan kırmızı bir karanfil ile çok net bir söz verdik... Kadını şiddet gören bir toplum olmayı “Değiştireceğiz!” 

Tüm kadınların yaşam haklarına sahip çıkarak kadınları eşit kılmak amacını hayata geçirmeliyiz. Hayatın tüm alanlarında eşit temsil hakkı ile daha özgür ve demokratik bir ülkede yaşamak istiyoruz. Hepimiz kadına karşı şiddetle mücadelede üzerimize düşen görevi yapmak zorundayız.” dedi.

Editör: TE Bilisim