Avcılar Salon Mira'da yapılan düğünün önemli konukları vardı

Mimar olan damadın babası Prof.Dr Mustafa Talha Gönüllü'nün Adıyaman Üniversitesi rektörü olması nedeni ile çok sayıda akademisyen genç çiftler Neslihan ve Ömer Faruk'u mutlu gününde yalnız bırakmadı.
Gelinin Babası olan Suat Sarıkaya'nın da Zeytinburnu Tüm Malatyalılar Derneğinin başkanı olması nedeni ile değişik mesleklere mensup çok sayıda önemli şahsiyetin düğüne iştirak ettiği görüldü. Zeytinburnu Gökalp mahalle muhtarı Celal Ertuğrul, Seyitnizam Mahalle Muhtarı Ömer Algül,Gazeteci yazar Hüseyin Çetiner,İş adamı İhsan Tezgider, Ahmet Menek, Dutluk Camisi Dernek Başkanı Ayhan Özdemir, Umraniye Araştırma hastanesi başhekim yardımcısı Dr.İrfan Fırat, başta olmak üzere çok sayıda seçkin davetli her iki aileyi ve gençleri mutlu gününde yalnız bırakmadı.

Gelinin Babası çiçeği burnunda kayınbaba Suat Sarıkaya şunları söyledi "Bugün kımzını gelin ediyoruz. Hem mutluyum hem de burukum. Mutluyum çünkü kızmı sevdiği hayat arkadaşı ile evlendirdik. Burukum çünkü 3 kızımdan birisi olan Neslihanım bugün yuvadan uçtu. Rabbim her babaya benim gibi bir duygu nasip etmesini dilerim. Kızım ve damadıma bir ömür boyu mutluluklar dilerim.Bizleri mutlu günümüzde yalnız bırakmayan bütün dostlarımıza her iki aile adına da teşekkür ederim" dedi.

İstanbul Times Yayın Grubu olarak bizlerde genç çiftlere ömür boyu mutluluklar dileriz.

Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)
Editör: TE Bilisim