Yeşilkent Mahallesi’nde ikamet eden 5 roman çifti maddi durumu imkânsızlıklar nedeniyle düğün yapamadıklarını belirterek Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak Benli ’den yardım istedi. Başkan Toprak da bu talebi geri çevirmeyerek, roman vatandaşların istediğini yerine getirdi.

Gelinlik giyme heyecanını yaşadım. Hayalimdi.

Avcılar Belediyesi Paşaeli Kent Parkı içinde bulunan tesislerde yapılan düğün töreninin ardından, romanlar doyasıya eğlendi. Evlenen roman vatandaşları Başkan Toprak’a teşekkürlerini sunarak mutluluklarını dile getirdi. ‘’Sokak düğünleri yasakladığından beri düğün salonlarında düğün yapamıyoruz Resmi nikâh işlemlerimizi ve düğün talebimizi Başkanımız geri çevirmedi. Gelinlik giyme heyecanını yaşadım. Hayalimdi. Bu heyecanı bizlere yaşattığı için minnettarız. Bizleri en mutlu günümüzde yalnız da bırakmadı. Çok mutluyuz. ‘’ ifadelerini kullandı.

Başkan Toprak : ‘Roman vatandaşlarımızın nikah akdini gerçekleştirdik.. Resmi nikâh; eşlerin eşit haklara sahip olması, özellikle kadının ve çocukların korunması açısından çok önemli. Biz de Yeşilkent Mahallemizden Roman çiftimizin nikâhlarını kıydık ve güzel bir düğün yaptık. Vatana ve Milletimize hayırlı evlatlar yetiştirmesini diliyorum. Tüm hemşerilerimizin mutluluğu için çalışmaya devam edeceğiz.’’ dedi.

Editör: TE Bilisim