Avcılar Belediyesi tarafından Barış Manço Kültür Merkezi’nde düzenlenen konserde en güzel türkülerini seslendirdi. Vatandaşlarının yoğun ilgisiyle karşılanan Ahmet Aslan en sevilen şarkılarını Avcılarlılar için okudu. Dinleyenleri kendine hayran bırakan Ahmet Aslan, beğenilen türkü ve özgün müzik eserleriyle geceyi büyüledi.

Konsere katılan Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak Benli ve dinleyiciler de müziğin ritmine bol bol eşlik ettiler. Solonu hınca hınç dolduran seyirciler Başkan Toprak’ın talimatı ile sahne önüne ve merdivenlere alındı. “Minnet Eylemem” , “Tanımadığım Ten”, “Geberiyorum”, ve “Susarak Özlüyorum” gibi sevilen eserleri seslendiren Ahmet Aslan, Anadolu’nun birçok yöresinden seslendirdiği türkülerle büyük alkış topladı.

Başkan Toprak sosyal Medya’dan paylaştığı mesajda ‘Değerli sanatçı Ahmet Aslan'ın konserini, hemşerilerimin yoğun katılımıyla, Barış Manço Kültür Merkezi'mizde dinledik. Her bir ezgisinde Anadolu'yu işittiğim bu güzel konser için kendisine teşekkür ediyor, başarılar diliyorum. Değerli sanatçı Ahmet Aslan'ın konserini, hemşerilerimin yoğun katılımıyla, Barış Manço Kültür Merkezi'mizde dinledik. Her bir ezgisinde Anadolu'yu işittiğim bu güzel konser için kendisine teşekkür ediyor, başarılar diliyorum.’’ İfadelerini kullandı.

Editör: TE Bilisim