Zeytinburnu Times Haber Merkezi / Hüseyin Çetiner

Zeytinburnu Dernekler Federasyonu Başkanı Mehmet Çakır Pinkik kayanşma ve dost olma ortamı sağlıyor dedi 

İstanbul Times Tv den Hüseyin Çetiner'e konuşan Zeytinburnu Dernekler Federasyonu  başkanı Mehmet Çakır şunları söyledi : "Öncelikle çalışmalarımızda bizi yalnız bırakmayan Zeytinburnu Belediye Başkanımız sayın Murat Aydın Ağabeyime,ve başkan yardımcısı Sayın Gökhan Kasap'a teşekkür ederek sözlerime başlamak isterim.


Ayrıca pikniğimize katılıp bize şeref veren Ak Parti Zeytinburnu ilçe başkanı A.Selami Delibalta'ya,Saadet Partisi Zeytinburnu İlçe başkanı Dr.Mikail Kabak başta olmak üzere katılım gösteren herkese teşekkür ederim. 

Bu piknik bir anlam ifade ediyorsa üye dernek başkanları ve ailelerinin katılım sağlamaları ile olmuştur. Katılımcılar olmazsa pikniğin anlamı olmazdı.


Zeytinburnu ilçemizde kurulu bulunan en aktif il derneklerinden 20 taneye yakını ZEYDEF'i meydanı getiriyor. Görüşmelerimizin devam ettiği bir kaç tane dernek daha üye olmak üzere. 

Amacımız en batıdan en doğuya kadar Zeytinburnu ilçemizde hangi ilin derneği var ise Federasyonumuza üye olmasını sağlamaya çalışıyoruz. 

En öncelikle çalışmamız birlik, beraberlik içinde yöre kültürlerinin bir birleri ile etkileşim içinde olmasını sağlamaya çalışmaktır.

Bugün Arnavutköy Bolluca Sinekli Piknik alanında yüzlerce ZEYDEF üyesi bir araya geldi. Hafta sonlarını çoluk çocuğu ile geçirme yerine zehmet edip pikniğimize katılmaları bizi memnun etmiştir.

Katılım gösteren ve katılım göstermek isteyip de vakitleri uygun olmayan herkese teşekkür ederim.

Ayrıca basın olarak'da İstanbul Times Gazetesi, Zeytinburnu Times Gazetesi ve istanbul Times Tv olarak sesimizi herkese duyurduğunuz için sizlere de özellikle teşekkür etmek isterim şeklinde konuştu.


Ak Parti İstanbul Milletvekili ve TBMM idare amiri Hasan Turan ve Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın'da ZEYDEF pikniğine katıldılar...

Ak Parti İstanbul Milletvekili ve TBMM idare amiri Hasan Turan Zeytinburnu Dernekler Federasyonunun yapmış olduğu piknik organizasyounun hayırlı olmasını diledi.

Zeytinburnu Belediye başkanı Murat Aydın'da Federasyon başkanı Mehmet Çakır kardeşime ve bu güzel pikniğin yapılmasında emeği geçen dernek başkanlarımıza teşekkür ederim.

Her zaman birklik ve beraberlik önemli ve kıymetli olmuştur.Ancak dünyanın jandarması olduğunu düşünün şer güçlerin ekonomik ambargo ile bizim düzenimizi bozmaya çalışmaları karşısında daha da saflarımızı sıklaştırarak birlik içinde hareket etmek zorundayız dedi.    

 

Ak Parti Zeytinburnu İlçe Başkanı A.Selami Delibalta Birlikte Rahmet Ayrılıkta Zahmet var dedi

Ak Parti Zeytinburnu İlçe başkanı A.Selami Delibalta Zeytinburnu Dernekler Federasyonu'nun ilçede bulunan hemşehri derneklerini üst bir çatı altında bir araya getirmesi çok önemli ve doğru bir karardır.

Federasyon başkanı Mehmet Çakır kardeşim ve üye derneklerin başkanları ZEYDEF çatısı altında güzel işler yapıyorlar. Daha da güzel işler yapacaklarına olan inancım tamdır. Emeği geçen herkesi kutlarım dedi.

Saadet Partisi Zeytinburnu ilçe başkanı Dr.Mikail Kabak ve yönetim kurulu üyeleri 'de ZEYDEF'in pikniğine katıldılar.Dr.Mikail Kabak'ta yaptığı konuşmada birlik beraberlik açısından yapılan piknik organizasyonunun Zeytinburnu ilçemiz adına hayırlı olmasını diledi.

Zeytinburnu Belediye başkan yardımcısı Göhan Kasap'ta şunları söyledi "Önceklikle  Zeytinburnu Dernekler Fedarasyonunun yapmış olduğu piknik çok güzel.

Ailelerimiz ile baraber okulların açılmasına bir hafta kala 2018 yılının son pikniklerinden birisinde olmak anlamlı ve güzel.

Federasyon başkanı  ve Meclis üyesi arkadaşım Mehmet Çakır ve yönetiminin Arnavutköy Bolluca'da yaptıkları pikniğin Zeytinburnu'nda bulunan bütün derneklerimiz için hayırlı ve uğurlu olmasını dilerim  dedi.

Merkezefendi Mahalle Muhtarı Necdet Baykan, Zeytinburnu Şanlıurfalıar Dernek Başkanı Murat Tufan, Zeytinburnu Bitlis Muş Sason Dernek Başkanı Abdulhamit Aksu ve Zeytinburnu Tüm Giresunlular Dernek başkanı Fedai Özer, İstanbul Times Tv ye yaptıkları açıklamada ZEYDEF tarafından düzenlenen pikniğin birlik ve beraberliğe katkı yapmasını dilerken hep beraber ilçemiz ve illerimiz adına hayırlı hizmetler yapmayı temenni ediyoruz şeklinde konuştular.

Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

Editör: TE Bilisim