Mümin Yıldıztaş Ziyaretiniz bizi memnun etmiştir

İstanbul İl Kültür ve Turizm Müdür Yardımcısı Mümin Yıldıztaş, “Hüseyin Çetiner ve heyetinin ziyaretinden memnuniyet duyduğunu ifade ederek bakanlığın tarihi mekanların ülke ve dünya turizmine kazandırılması için orada yaşayan insanların taleplerinin çok önemli olduğunu işte Geleceğim Zeytinburnu Platformu’da yaptığı çalışmalar ile Zeytinburnu ilçesindeki tarihi mekanların ve ebedi şahsiyetlerin daha çok kişiye tanıtılması ve halkın bu değerlerinden ekonomik olarak yararlanması gerektiğini talep etmesi çok değeri bir çıkıştır diye düşünüyorum” dedi.

Hüseyin Çetiner’ de Sayın Mümin Yıldıztaş bizi bilgileri ile aydınlattı

Önceden dostluğumuz olan Sayın Mümin Yıldıztaş ile görüşme talebimizi iletince randevuya gerek yok ne zaman isterseniz arayıp gelin diyerek samimiyetini bize gösterdi.Sayın Müdürümüze çok teşekkür ederim. Bizim istek ve beklentilerimiz bireysel değil halkımızın bütünü içindir. Zeytinburnu ilçesinde bulunan tarihi mekanlarımız bir başka ülkede olmuş olsaydı emin olun yılda en az 5 milyon kişi ziyaret ederdi. Oysaki şu an sadece Meryem ana kilisesine Yunanistan’dan az sayıda turist geliyor. Onlar da sadece oraya uğrayıp gidiyorlar. Bizim hayalimizde olan turist profili ise Zeytinburnu tarihi mekanlarına zaman ve para ayıran turist çekmektir. İnşallah bunu da Belediyemiz,kaymakamlığımız ,Kültür Müdürlüğümüz ve diğer bütün kamu kurum ve kuruluşlarının destekleri ile beraber er yada geç başaracağız” dedi.

Heyette yer alan Nadiye Polat,Sevim Akbay, Nurşen Örnek,Çağla Pekgüleç,Osman Kumandan‘da konu ile alakalı fikir ve düşüncelerini beyan ettiler.

Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

Editör: TE Bilisim