Zeytinburnu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği,Yeşiltepe'deki dernek adresinde yaptığı olağan genel kurulu ile yeni yönetim kurulunu oluşturdu.
Kongre divan başkanlığını Zeytinburnu- Merkez Telekom Kurucusu Salih Zeki Durmuşoğlu,Divan katipliliğine Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Asuman Durmuşoğlu ve Huzurevleri ve Yaşlılara Yardım Derneği Başkanı Perihan Akgün getirildiler..

Gündem sıra takibinden sonra,yapılan seçimde yeni yönetim kurulu belirlendi.Dilek ve temenniler bölümünde başkanlığı bırakan Yeşiltepe Mahalle Muhtarı Nadiye Polat ,teşekkür konuşması yapıp,yeni yönetim kuruluna başarı dileklerini sundu.

Yeni seçilen Başkan Yasin Karagözlü'de seçilmesinden duyduğu memnuniyeti belirtip,Zeytinburnu'nda oturan,oturmayan tüm Zeytinburnulular'dan destek istedi.

Yeni Yönetim Kurulu,Başkan Yasin Karagözlü,Başkan yardımcısı İsmet Algül,Başkan Yardımcısı Sabahattin Sönmez,Genel Sekreter Ali Gündüz,Sayman Aliye Öztürk ve Münevver Acar,Selma Öztürk,Yedek üyeler olarak,Emine Tokaç,Tülay Yürükler Çimen,Tacettin Aydoğan,Nurşen Örnek,Kadir Şengül,Nihayet Gölbaşı,Seladin Ağgül,Denetleme Kurulu (Asil),Ömer Coşkun,Cengiz Gök,Fatih Barutçu,Denetleme Kurulu (Yedek) Alattin Polat,Osman Salih Özkalkan,Disiplin Kurulu,Melek Kandemir,İsmail Rakipoğlu,Özcan Demir olarak belirlendi.
 
Editör: TE Bilisim