Dernek Samsunluların Buluşma Noktası Oldu

Yüzlerce üyesi olan derneğin dernek merkezinde yıl boyunca  Samsun kültürünün daha iyi tanıtılması için yaptığı bir çok çalışma izliyoruz. Derneğin salonunda kına, nişan törenleri başta olmak üzere keşkek ikramı ve sosyal içerikli bir çok aktivite yapılıyor. Dernek başkanı Davut Genç’in Samsunlu hemşehrilerine yönelik bir çok çalışmanın içinde olması ilçe protokolü tarafından takdir ediliyor.


İstanbul Times Haber Merkezi

  
Derneğin Kurucu Başkanı İş Adamı Davut Genç  Gazetemize şunları söyledi

Davut Genç , 13.Yöresel Günler ile alakalı da şunları söyledi “Zeytinburnu Belediyemiz 13 yıldır Yöresel Günleri yapıyor. Murat Aydın ve çalışma arkadaşlarına bizleri de bu projeye dahil ettikleri için  teşekkür ediyorum.

Her yıl Yöresel günler biraz daha gelişiyor. Bu sene kapalı olan stant yoktu. Bütün Dernekler her gün güzel etkinlikler yaptı. Gerek Belediye yönetimi gerekse ZEYDEF olarak bizlerin işi sıkı tutması ile bu sene daha verimli bir çalışma yaptık diye düşünüyorum.

Belediye başkanımız Sayın Murat Aydın’a,yardımcısı Gönül Demirel’e ve Sosyal işler müdürü Sami Ünlü başta olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ederim. Ayrıca Tanıtım filimleri’ de  çok  yararlı ve güzel oldu” dedi.

İstanbul Times Yayın Grubu olarak biz de Zeytinburnu Tüm Samsunlular Derneği bakanı Davut Genç ve yönetiminin yaptığı çalışmalarda başarılar dileriz.

Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

 

Editör: TE Bilisim