Muhtar adayı Edanur Menteş’in yemekli istişare toplantısı anlamlı oldu

Genç, dinamik, enerjik, bilgili ve istekli muhtar adayı Edanur Menteş Mahallenin ileri gelenleri ile Zeytinburnu Belediyesi Belgratkapı Sosyal tesislerinde yemekli istişare toplantısı yaptı.

İstanbul Times Haber Merkezi / Hüseyin Çetiner 

Toplantının Onur Konuğu 35 Yıl Telsiz Mahalle Muhtarlığı yapan Necdet Akşahin oldu

Duayen muhtar Necdet Akşahin şunları söyledi “Edanur Menteş kızım Torunum yaşında medeni cesareti için teşekkür ederim. Aileyi yıllardır tanıyorum ve biliyorum. Gençlerin önünü açmak lazım. Gençlerde tecrübeden yararlanmalı. Edanur Kızım beni aradı tecrübelerimden faydalanmak istediği ve yemeğe davet etti.

Zaten babası aile dostum. Neden olmasın dedim ve bugün burada yaptığı yemekli istişare toplantısına geldim. 35 yıl süresince eksiksiz olarak 2009 seçimlerine kadar Telsiz mahallesinde muhtarlık yaptım.

Edanur Menteş’ destek olacağıma söz verdim. Bu saatten sonra oğlum da muhtar adayı olursa ben bir sefer kararımı açıkladım desteğim Edanur Menteş’e olacak. Yapacağı çalışmalar hakkında zaman zaman kızıma tecrübelerimi aktacağım şeklinde konuştu.

Azaları sevilen ve tanınan esnaf ve kişilerden oluşuyor

Mahallede uzun süreden beri Nalbur işi yapan Şahin Ak, Medikal alanında faaliyet gösteren Hüseyin Tak, Erkek kuaförü olan Ömer Coştu, İsmail Yasar, Yusuf Ziya Duman,Şehmuz Doganay ve Nazlı Şutova’dan oluşacağı ifade edilen azaların genç, dinamik, eğitimli, aktif ve pratik muhtar adayları olan Edanur Menteş’e sonuna kadar destek vereceklerini ifade ettiler.

Yemekli İstişare toplantısına kimler katıldı ?

Necdet Akşahin , Mehmet Menteş ,Türkan Menteş, Yusuf Ziya Duman,

Şahin Ak, Süleyman Çengel, Ibrahim Balcı ,Resul Arslan, Şehmuz Doğanay, Hüseyin Tak, Murat Tufan ,İsmail Yaşar, Ömer Coştu , Nazlı Şutova , Fatma Demiralp, M. Enes Menteş, Kadir Yılmaz, M.Cemil Can Tozun, Hüseyin Çetiner ve Yusuf Karakaş katıldı.

Edanur Menteş’in verdiği Yemekli istişare toplantısına katılan herkes Muhtar adayı Edanur Menteş’e başarılar diledi.

Edanur Menteş’in Özgçemişi

29 Şubat 1996 yılında İstanbul Zeytinburnu Telsiz Mahallesinde doğdum.

6 Kişilik Ailenin en büyük evladıyım. Aslen Malatyalıyım. İlk okulu Saniye Sezgin Elmas İlk Öğretim okulunda, Liseyi ise,Zeytinburnu Anadolu İmam hatip lisesinde tamamladım.

Üniversite tahsilimi ise Biruni Üniversitesi(Optisyenlik) Ön Lisans bölümünde

Tamamladım.

Şu an halen İstanbul Üniversitesi Fizik Mühendisliği bölümünde lisans üzerine eğitimimi yapmaktayım.

İngilizce Eğitimi Aldım. 5 yıldır Avrasya Eczanesinde Çalışmaktayım.

Ailem 64 yıldır Telsiz de ikamet etmektedir.

Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

Editör: TE Bilisim