Genel Başkan Karamollaoğlu Zeytinburnu'nda

Saadet Partisi Zeytinburnu olağanüstü konfresine katılan genel başkan Temel Karamolloğlu her zaman oldupu gibi Ak Parti Hükümetine eleştiri yağmuruna tuttu.

Açılış konuşması eski ilçe başkanı Kemal Yılmaz Yaptı

Açılış konuşmasını önceki ilçe başkanı Kemal Yılmaz yaptı Ardından divan teşekkül etyi.

Divan Başkanlığına Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Kaya seçildi. Ardından istiklal marşı ile kongre gündemine geçildi.

Faaliyet raporu ve hesap raporu okundu onaylandı ve önceki yönetim ibra oldu.

Daha sonra kürsüye tek liste ile seçime giren Dr Mikail Kabak geldi. Kabak şöyle devam etti.

"Muhterem divan, Değerli İl başkanım, Milli Görüş Hareketine gönül vermiş, bu uğurda durmadan ve yılmadan çalışmayı kendisine şeref bilmiş, azmi ile Ferhat olup dağlar delmiş,
Davasını dert, derdini davası edinmiş Aziz Milli Görüşçüler, Hepinizi saygı, sevgi ve hürmetlerimle selamlıyorum…

Sözlerime Başlamadan önce

Kongremizi takip eden medya mensuplarına, kongremize iştirak eden sevgili Zeytinburnu sakinlerine, Zeytinburnu’nun gerçek sahiplerine ve salonun organizasyonunda görev alan kardeşlerime teşekkür ediyorum.

Kıymetli Kardeşlerim,

Bu davada; her toplantının ayrı bir değeri vardır. Bu değer alınan kararlar ne olursa olsun bizzat toplantının kendisinden kaynaklanır. Çünkü bizim toplantılarımız dünyalık olanın konuşulduğu, çıkar hesaplarının yapıldığı toplantılar değildir.

Bu gözler siyasi hırsa asla şahit olmamıştır.

Milli görüş ; tevhid ve adallet duygusuna dayanan, Hakkı üstün tutan, nefis terbiyesini esas alan, Ahirette hesap verecegini bilerek hareket eden görüşün adıdır.

Bizim için ilimden maksat ameldir. Dünyadan maksat ahirettir. Siyasetten maksat tüm insanlığın dünya ve ahiret saadettir.

Bizler biliriz ki erdemli olabilmenin, Onurlu kalabilmenin ödülü yoktur, Bedeli vardır.

Sözümüzü, tavrımızı, duruşumuzu ; şartlar, menfaat, konjontür değil ahlakımız, ilkelerimiz degerlerimiz belirler.

Saadet partisi hamaset yapanların degil, bedel ödeyenlerin yeridir. Onun için burada bulunmak, bu çatı altında yer almak, bende varım diyebilmek her türlü takdire şayandır.

Değerli Kardeşlerim

Toplantılarımızın büyüklüğü ne olursa olsun bizler; bütün mazlumların,bütün ötekileştirilmişlerin,bütün ezilmişlerin,mahzun bir o kadar da çaresiz bakışlarının salonlarımıza döndüğünün farkındayız.

Bizler bütün mazlumların toplantılarımıza kulak kabarttığının idrakindeyiz.

Bir nefes bekliyor insanlık, bir soluk bekliyor aziz millet,İstanbul’dan, Dünyanın başkenti İstanbul’dan yeni bir heyecan yeni bir coşku bekliyor ümmet dalga dalga ufku saracak, Musa’ya asa olup firavunlar yıkacak,İsa’ya nefes olup ümmete can verecek,bir heyecan dalgası bekliyor insanlık,bir bilgelik, bekliyor.

Hamd olsun bilge başkan heyecan dalgasına yön vermeye başlamıştır.

Hamd olsun artık ok yaydan çıkmış hedefe doğru adım adım yaklaşmaktadır.

Kıymetli Kardeşlerim,

Erbakan hocamızın tabiriyle İstanbul dünyanın başkentidir. Ve İstanbul’un bütün ilçeleri ayrı bir önem taşır.

Ancak,

Her toprak bağrına bastığı büyükler ile şeref bulur.

Bu yüzden İstanbul demek ileri yaşına rağmen surları döven, azmin ve cihadın sembolü İstanbul’un manevi bekçisi Eyüp El- Ensari’yi bağrında taşıyan Eyüp demektir.

İstanbul demek esasında Yahya Efendi’yi , Aziz Mahmud Hüdayi’yi bağrında sırlayan Beşiktaş ve Üsküdar demektir.

İstanbul demek cihan fatihi Mehmet hanı bağrında taşıyan Fatih demektir.

İstanbul demek son yüzyılın lideri, azmin ve asaletin billurlaşmış timsali, Tek başına koca bir dünya, Baharı başlatan çiçek, şefkatin sonsuz ufku, azaptan koruyan rahmet gölgesi, dualarımızın sesi... ihya ve inşa, izzet ve onur, cihat ve şuur timsali Prof. Dr. Necmettin Erbakan hocamı bağrında sırlayan Zeytinburnu demektir. Ve şimdi onun huzurundayız
Kaç zamandır gelmişken yade biz İşte geldik senden istimdade biz öldürürler basarsak feryada biz Hocam hasret olduk eski ahvale biz..

Evet, Aziz Kardeşlerim;

Zeytinburnu olarak ne kadar önemli ve ne kadar hassas bir konumda oluğumuzun farkındayız.

Zira burası merhum liderimizin istirahatgahı burası liderimizin ziyaretgâhıdır.

Burası azmin, gayretin, çalışkanlığın toprak ile perdelendiği, toprağın azme gayrete döndüğü hocamın kabirlerinin bulunduğu yerdir.

Burası benim için eminin ki sizin içinde kıymetli bir beldedir. Burası Milli Görüş manasının sırlandığı ve yoğunlaştığı Zeytinburnu’dur.

Muhterem Saadet Partililer bu idrak ve bu duygularla Saadet Partisi Zeytinburnu Teşkilatı olarak kararlılıkla çalışmamız gerektiğinin farkındayız.

Yorulamayız zira dinlenecek vakit yok, soluklanamayız zira ateş etrafımızı sarmış durumda,artık saatlerin önemli olduğu dönemleri yaşıyoruz.

Zemin ayağımızın altından kayıyor,artık varlık mücadelesinin içerisindeyiz.

Sorumlulugumuzu kuşanmak mecburiyetindeyiz,İdallerimizden yolumuzdan davamızdan sevdamızdan vazgeçemeyiz.

Maddi gücümüz ve imkanlarımız sınırlı olsada bizim davamız ve sevdamız dünyaya sığmıyacak kadar büyüktür.

Ben varım diyen herkesi harekette geçirecegiz.Kendimizi ahirete taşıyacak mücadeliyi ortaya koyucagız. Bin kez budadılar körpe dallarımızı bin kez kırdılar. Yine çiçekteyiz işte yine meyvedeyiz bin kez korkuya boğdular zamanı bin kez ölümler diler yine doğumdayız işte, yine sevinçteyiz. Bitmedi daha sürüyor o kavga ve sürecek ...

Değerli Dava Arkadaşlarım

Zeytinburnu önemlidir. Zira zeytinburnu balkanlardan orta asyaya kadar bizim gönül cografyamızdan her bir insanımızın kendi renginden bir parçayı toplumsal yapısının inşasında bir tuğla olarak koydugu yerdir.

Bir zamanlara bizde millet, hem nasıl milletmişiz gelmişiz dünyaya milliyet nedir öğretmişiz diye başlayan şiirdeki millet işte bu gönül cagrafyamızın hamuruyla karılmış bu memleketin evlatlarıdır.

Zeytinburnun'da asılacak bir bayrak bilin ki Kosova'da, Piriştine'de, Üsküpte dalgalanacaktır. Türkmenistan'da, Kazkistan'da,Afganistan'da dalgalanacaktır.
İşte bu yüzden zeytinburnuna milli görüş bayrağını dikmek ayrıca önemlidir.

Kıymetli Kardeşlerim;

Zeytinburnu’n da sorunun ne olduğu ve neler yapılması gerektiği noktasında zihnimiz net ve berraktır.

Mesele Zeytinburnu’nu hep beraber hak ettiği yere taşımaktır.

Mesele Zeytinburnu’nda yaşayan kardeşlerimizin rahatı ve huzurudur.

Dolayısı ile,bu gayretin partisi olmaz,bu gayretin sağı solu ,aşağısı yukarısı olmaz bu gayretin beyazı siyahı olmaz.

Bu yüzden sizlere sesleniyor ve diyorum ki;

Gelin birlikte yönetelim. Herkese eşit mesefade yani adeletle; her makamın geçici olduğunu bilerek yani emanet bilinciyle; bu emanetin sorumluluğunu liyakat ve hakkaniyete göre paylaşarak; sorunlarımızı ortak akılla yani meşveretle çözerek; ama illa ki maslahat ile, yani kamu menfatini kişisel menfatlerimizin önünde tutarak yönetelim.

Değerli Kardeşlerim;

Bu salonda sizlerin güvenini alacak olan yönetimimiz biliniz ki Zeytinburnu sevdalısı bir ekiptir. Biliniz ki bizim derdimiz Zeytinburnu daha güzel nasıl yönetilir daha güzel nasıl idare edilir birlikte nasıl bir yönetim inşa edebiliriz bunun derdi onun tasasıdır.

Emin olunuz ki süreç sadece azme ve yeniden bismillah çekmeye kalmış durumda. Bizleri bu göreve laik gördüğünüz için sizlere teşekkürü bir borç biliyorum, benden önce bu görevi bi hakkın yerine getiren kardeşlerime teşekkür ediyorum. El ele bütün gayretimizle çalışacağımıza ekibin ve şahsım adına söz veriyorum.

Özüne ve sözüne sadık şahsiyet sahibi haktan ve halktan yana kadrolar olacagımıza söz veriyorum.

Değerli Zeytinburnulular nesne olan insanı özne yapmak insanlığın yeniden fethidir.Geliniz Zeytinburnu’ndan bir meşale yakalım,

El ele gönül gönüle herkesi kucaklayalım. Biz bir arada yaşamaya gönüllü değil, mecburuz.

Herkesin derdi ile dertlenelim,Çaresi olamasak da en azından gönüllere rahmet serpelim,Adım adım girmediğimiz ev, bilmediğimiz sokak, dertleşmediğimiz esnaf kalmasın,Bütün bunları birlikte yapalım, birlikte yol alalım sözümüz her daim doğru derdimiz mazlumlar ve çaresizler olsun unutmayın kardeşlerim saraylar saltanatlar çöker,kan susar bir gün zulüm biter.
Menekşelerde açılır üstümüzde,

Leylaklarda güler.

Bu günlerden geriye, bir yarına gidenler kalır bir de yarınlar için direnenler Geliniz hep birlikte direnelim, hep birlikte bir var oluş destanı yazalım…

Geliniz Saadetli günleri Zeytinburnu’ndan başlatarak Erbakan hocamın mezarının başından bir işaret fişegi gönderelim.

Bu duygu ve düşüncelerle kongremizin Hayırlara vesile olmasını Yüce Allah’tan niyaz ederim. Rabbim yar ve yardımcımız olsun…"

Dr Mikail Kabak'tan sonra Sırasıyla İl başkan yrd Bülent Kaya İl Başkanı Dr Abdullah Sevim ve Genel Başkan Temel Karamollaoğlu geldi.

Karamollaoğlu Türkiye gündemini değerlendirdi

Karamollaoğlunun 45 dakika süren konuşmasında ülkede yanlış gittiğini iddia ettiği eksşşk ve yanlışlaru anlattı. Akabinde Partiye yeni katılanlara rozet takıldı. Ve oy verme işlemine geçildi.

Kimler kongreye katıldı ?

Kongreye Genel Başkan Yardımcıları Yaşar Cambay, Yılmaz Bayat ve Mustafa Kaya, il Başkanı Dr Abdullah Sevim, Kütahya il sorumlusu Abdülkadir Çelebi, Kars il sorumlusu Mevlüt Ayçiçek, Beşiktaş ilçe Başkanı Gazi Kılıç, K.Çekmece ilçe Başkanı Feyzullah Çürük, Bilecik/Gölpazarı ilçe Başkanı Mehmet Karış, Sultangazi ilçe Başkanı Hüseyin Aydoğan, Kağıthane ilçe Başkanı Halit Özgür Atak, Gaziosmanpaşa ilçe Başkanı Recep Polat, Arnavutköy ilçe Başkanı Münür Dinler, Eyüp İlçe Başkanı İlker Çiftçi, Beyoğlu ilçe Başkanı Mehmet Yıldız, Bağcılar ilçe Başkanı Şakir Şahin, Bakırköy ilçe Başkanı Ramazan Boyalık, Esenler ilçe Başkanı Tuğrul Yalçınkaya, il Başkan yardımcıları Bülent Kaya, Bilal Ay, Abdülhalim Meşe, il Gençlik Kolları Başkanı Yasin Kalaycı, Hu-Der Başkanı Av Mustafa Yaman, Zeytinburnu 3.dönem Belediye başkanı Dr Adil Emecan, CHP Zeytinburnu ilçe Başkanı Metin Doğan, İyi Parti İlçe Başkanı Ahmet Çelik, Hüda Par ilçe Bşk yrd. Yılmaz Akkılıç, Eğitimci Sevim Akbay, Eğitimci Mehmet Karaca, Dr Yahya Öztürk, Mimar Süleyman Uluocak, Yeşiltepe Muhtarı Nadiye Polat, Nuripaşa Muhtarı Yılmaz Kaya, Beştelsiz Muhtarı Adem Yavuz, Gökalp Muhtarı Celal Ertuğrul, Veliefendi Muhtarı Veli Özarslan, Telsiz Muhtarı Yakup Toraman, Yenidoğan Muhtarı Hüseyin Sarıyel,Anadolu Gençlik Derneği İlçe Başkanı Tacettin Özer, İlim Yayma Cemiyeti ilçe Başkanı Mehmet Beşinci, Amatör Kulüpler Birliği ve Eroğluspor Başkanı Şenol Yurtseven, Zihmender Başkanı Mustafa Karaca, Cansuyu Derneği istanbul koordinatörü Şenol Düzgün, Trabzonlular Dernek Başkanı Ahmet Metin Hayırlıoğlu, Mimar Hasan Ali Hayıroğlu, Malatyalılar Dernek Başkanı Suat Sarıkaya, Kas-Der Kastamonulular Derneği başkanı Naim Çetinkaya, ZETSİAD Kordinatörü Kenan Karagüzel, Yardımeli Derneği bşk yrd Adnan Akdaş,Urfalılar Dernek Bşk Yrd Mesut Tufan, Zeytinburnu İlim Kültür ve Yard. Derneği Başkanı Naif Damar, Peygamber Sevdalıları Platformu Başkanı Ahmet Pak,Hennes Tur İatanbul Müdürü Halil Aydın, Kars-Ardahan-Iğdır Hemşeri Konseyi Başkanı Cemal Avcı, Şahlanış Hareketi Kurucu başkanı Murat Altun, mevcut Genel Başkan Mehmet Yıldız, Doğu Türkistan sürgün hükümeti eski dışışleri bakanı Murat Altun,Avrupa Tüketici koruma derneği başkanı İrfan Şafak, Diyarbakır- Çermik-Çüngüş Dernek Başkanı Metin Gönültaş,Şemsettin Loklar, Gümrük Müşaviri, Mehmet Çavdar, Milli Sporcu ve hakem Seyfettin Akdemir, Mimar Habip Seymen, Mimar Saffet Darcan, Bld eski Bşk Yrd İlhan Hayırlıoğlu,Seçim Kurulu eski Müdürü Mehmet Yıldıztekin, Medya Mensupları İstanbul Times Yayın Grubu İmityaz sahibi Gazeteci yazar Hüseyin Çetiner ,Tv5, Milli Gazete, Doruktürk Tv Zeytinburnu Haber,delegeler partililer va vatandaşlar katıldı..

İşte Saadet Partisi yeni Zeytinburnu yönetim kurulu üyeleri

1-İlçe başkanı Dr.Mikail Kabak
Editör: TE Bilisim