Bayram Vaazını İlçe Müftüsü Mustafa Açıkalın Yaptı

Zeytinburnu Müftüsü Mustafa açıkalın yaptığı vaazde birlik beraberlik ve kardeşlikten bahsederek herkes yanındaki kardeşinin elini tutsun ve helllik dilesin dedi.

Bayram namazı kılındıktan sonra Zeytinburnu Belediye başkanı Murat Aydın, Ak Parti İstanbul Milletvekili Aziz Babuşçu, Ak Parti İstanbul 2.Bölge Milletvekili Adayı Abdulah Güler, Ak Parti Zeytinburnu ilçe başkanı Adulselami Delibalta ve Zeytinburnu Müftüsü Mustafa Açıkalın caminin kapısında durarak bütün cemaat ile teker teker bayramlaştı.

Başkan Amcalarından çocuklara 5 lira bayram harçlığı

Zeytinburnu Belediye başkanı Murat Aydın gelenek hale getirdiği bayramlaşma töreninde çocuklara 5 lira harçlık verme alışkanlığını bu bayramda da devam ettirdi. Çocuklar da aldıkları 5 lira harçlık ile sevinerek camiden ayrıldılar.

Daha sonra Başkan ve Ak Parti İstanbul milletvekili Aziz Babuşçu basına verdikleri beyanatta bayramların birlik ve beraberlik içinde geçirilmesi gerektiğini iffade etti.

Ayrıca 24 Haziran 2018'de yapılacak olan başkanlık ve Cumhurbaşkanlığını seçiminde herkesin sandığa giderek oy kullanmasını istedi.

AK PARTİ Zeytinburnu ilçe başkanı Abdulselami Delibalta aldığı karar ile bu sene ilçe teşkilatı bayramını Belediye ile beraber Seyitnizam camisinin bahçesinde yaptı.

Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

Editör: TE Bilisim