Başkan Balcı  Hak ve Halk odaklı çalışmak için göreve geldik dedi

Kızılay’ın kamu yararına çalışan bir kurum olduğunu ifade eden Balcı kurumumuz 1868’den beri hiçbir maddi karşılık gözetmeden zorda kalan insanlara yardımcı olmayı kendisine görev saymıştır.

İstanbul Times Haber Merkezi / Erhan Şahin


Ülkemizin kan ihtiyacı da bizim kurumumuz tarafından sağlanıyor. İhtiyaç sahiplerinin de zaruri ihtiyaçlarını imkanlarımız ölçüsünde gideriliyor.

Zeytinburnu ilçesi için yılın 365 günü açık olacak Kurban satış ve kesim yerimizi hizmete açmayı, şubemizin rahat çalışabileceği bir mekan satın amayı, kardeş aile projemiz kapsamında sadece kurban bayramında et yiyen aileler ile durumu iyi olanları kardeş yaparak en az ayda evlerine bir kilo et girmelerini temin etmeyi düşünüyoruz.

ekonomik durumu iyi olmadığı için evine yumurta  alamayan insanlarımız var bu konuda çalışacağız. İlçemiz sınırları içinde yer alan Atatürk Öğrenci yurdu çevresinde gençlerimizin her türlü giysi ihtiyaçlarını karşılayacakları bir mekanı açmayı arzu ediyoruz. Yine Ramazan ayında burada 30 gün iftar vermek istiyoruz.

Askıda ekmek projesi çalışmasının yaygınlaşması içinde  çaba sarf edeceğiz. 25 Kişilik yönetim kurulu üyelerim ile Kızılay  Zeytinburnu şubesini çok güzel bir yere getirme hayalim ve düşüncem var. İnşallah bunu hep beraber başaracağız. Bunların dışında hayata geçirmek istediğimiz bir çok yeni projemiz daha var ama bunları vakti zamana gelince yine sizinle bir araya gelerek anlatacağız diyen Balcı katılımlarından dolayı basın mensuplarına teşekkür etti.

İşte Kızılay Zeytinburnu Şube Yönetim Kurulu üyeleri

Ayhan Balcı (başkan),Mürsel Çırak, Avc.Yasin Balcı,Salim Kocaer, Fatma Seda Akdeniz, Yılmaz Ergül , Dr.İhsan Boyacı, Nurettin Aydın, Yusuf Kaçmaz, Barbaros Abi,  Fikret Tuncer, Hüseyin Şen , İlyaz Saka, Mehmet Menteş ,Abdülkadir Kaval, Abdullah Üngür, Ömer Baş, Ahmet Yaşlı, İsmail Namazcı, Aydın Çığrıkçı, Mustafa Çokyaşar,  Mehmet Ekşi, Osman İslam ,Kadir Özbek (Gençlik Kolları Başkanı)  Fatma Özdemir (Kadın Kolları Başkanı)

Kaynak : İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

Editör: TE Bilisim