Zeytinburnu Halk Eğitim Merkezi Müdürü Orhan Ayyıldız ve ekibi güzel işler yapıyor

Orhan Ayyıldız'ın müdürlüğünü yaptığı Zeytinburnu Halk Eğitim Merkezi çalışmalarıyla İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne de örgün eğitimde destek sağlamaya devam ediyor.

İstanbul Times Haber Merkezi / Mehmet Alpay

2018 - 2019 eğitim yılı sonu karma sergisi etkinliği ZKSM'inde şehitlerin manevi ruhları adına yapılan saygı duruşundan sonra ZEYHEM Müdür Yardımcısı Reşat Emirli eşliğinde İstiklal Marşı okunması ile başladı.

Açılış Konuşması ZEYHEM Müdürü Orhan Ayyıldız tarafından yapıldı. Ayyıldız özetle " Milli eğitim faaliyetleri içerisinde yediden yetmişe ve beşikten mezara sloganıyla önemli bir yer tutan çalışmalar yaptıklarını söyledi.

Halk Eğitim Merkezleri biçki nakış kursları olmaktan daha ilerilere kadar giderek "Hayat Boyu Öğrenme " statüsüne kavuşmuştur. El sanatlarından giyime, halk oyunlarından müziğe, dil kurslarından resim dalına kadar onlarca kurs alanında vatandaşların kendilerini geliştirme ve sanat öğrenmelerine katkılarımızdan dolayı mutluluyuz.

Kurum ve kuruluşlarda toplamda 887 kurs açarak 18.756 kursiyere ulaşılmıştır. Genel toplamda hizmet götürdüğümüz vatandaş sayısı 38.516 kişidir. Öğretmen ve usta öğreticiler ile kursiyerlerimize emeklerinden dolayı teşekkür ederiz " dedi.

Kursiyerlere Sertifikaları Verildi

ZEYHEM’de verilen her kurstan bir kursiyer seçilerek sertifikaları verildi. Hüsn-i Hat'tan Zehra Tekçe, Kuaförlük'ten Seda Kahraman, Dekoratif Ev Aksiyon'dan Begüm Yamanlar, Resim'den İlknur Danacı, İğne Oyası'ndan Ümmühan Dural, İşaret Dili'nden Simge Delikancı, Ebru'dan Şerife Türker, 2. Kademe Okuma Yazma'dan İnayetullah Müftüoğlu, Resim'den Tülay Gündüz, Müzik'ten Hamza Sinek, 1. Kademe Okuma Yazma'dan Yadigar Uzun, Yabancılara Türkçe'den Sulefe Berkel, Stilistlik'ten Nurcan Karaer, Yabancılara Türkçe'den Elyas Quraıshı ve Sajeda Turkman, Resim'den Serap Yılmaz, İngilizce'den Müge Kodaman, Rusça'dan Tekin Utku, 1. Kademe Okuma Yazma'dan Emine Koç, Muhasebe'den Elif Karakaya, 2. Kademe Okuma Yazma'dan Arife Yenikaya, Dikiş Nakış'tan Mualla Doğanlar, Emlak'tan Nurhan Karaca ve Mefruşat'tan Türkan Taşkoparan temsili sertifikalarını protokol tarafından aldılar.

Programa Garnizon Komutanlığı Temsilcisi Zeytinburnu Askerlik Şube Başkanı Personel Albay Halil Akar, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Yeşilyurt , Türk Kızılayı Zeytinburnu Şube Başkanı Ayhan Balcı, Abdülhak Hamit Ortaokulu Müdürü Haşim Albayrak, AK Parti Zeytinburnu Başkan Yardımcısı Mehmet Zeki Menteşe, İYİ Parti Zeytinburnu Temsilcisi Esin Karayazı, Sante Plus Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Behçet Kara, kursiyerler, aileleri ve ZEYHEM öğretmenleri ile davetliler katıldı.

Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

Editör: TE Bilisim