Engelli Dernekleri Nöbete Engel Yok Dedi

Zeytinburnu ilçesinde engellilere yönelik hizmet veren rehabilitasyon merkezlerinin yaptığı organizasyon ile yüzlerce kişi Zeytinpak’tan meydana kadar kortej halinde yürüyerek demokrasi nöbetlerine destek verdi.


İstanbul Times Haber Merkezi / Özel Haber

Ak Parti Çırpıcı Mahalle yönetimi ise çok kalabalık bir heyet ile ellerinde meşaleler ve pankartlar ile mahalleden meydana kadar sloganlar atarak yürüdü.

Ak İlçe  Parti Zeytinburnu İlçe Başkanı Bahattin Ünver Herkese Teşekkür Etti

Yanında yardımcıları, kadın kolları ve gençlik kolları başkanı da olan ilçe başkanı Bahattin Ünver kalabalığa şunları söyledi “Öncelikle genciyle, yaşlısıyla, kadını ve erkeği ile 26 gündür 15 Temmuz Meydanında tuttuğunuz demokrasi nöbetleri ile çok önemli bir iş yaptığınızı ifade etmek isterim. Cumhurbaşkanımız darbe günü sizleri sokaklara davet etti. Siz de anında davete icabet ederek meydanlar boş bırakmadınız. Taksim İBB.önü, gibi İstanbul’un geneline hitap eden yerler hariç en çok kalabalığı olan ilçe bizdik. Bu katkı ve destekleriniz için hepinizi kutluyorum.  15 Temmuz demokrasi şehitlerimize Allah’tan rahmet, yakınlarına sabırlar dilerken gazi olan binlerce vatandaşımıza da acil şifalar dilerim.

Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın da nöbetin son gününde yaptığı konuşmada 26 gün boyunca 15 Temmuz Meydanını dolduran Zeytinburnu halkına teşekkür etti.


Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

 

Editör: TE Bilisim