Çakır, Başkanlığı Döneminde ZEYDEF’e Yeni Bir Ufuk Kazandırdı

Yapılan Olağan kongre ile görevi Zeytinburnu Tüm Giresunlular Dernek başkanı iş adamı yaşar Güner’den alan Zeytinburnu Sinopluar dernek başkanı Mehmet Çakır yaptığı çalışmalar ile Zeytinburnu Dernekler Federasyonuna yeni bir ivme kazandırdı.

İstanbul Times Haber Merkezi / Erhan Şahin 

ZEYDEF üyeleri Dervişan Sofrasına hayran kaldı

Bir çok tarihi mekanın yanı başında konak ayrıcalığı ile nefis ve leziz yemekleri ile Zeytinburnu Dernekler Federasyonu üyelerini ağırlayan mekan davetlilerden tam not aldı.

İftar Programına, Belediye Başkan Yardımcısı Gökhan Kasap, ZEYDEF Genel Başkanı Mehmet Çakır, bir önceki Başkan Yaşar Güner, Genel Başkan Vekili: Nazir Güler, Genel Başkan Yardımcısı: Arif Şengül, Hukuk İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı: Mustafa Göksu, Genel Sekreter: Erdoğan Güner, Genel Sayman: Murat Tufan, Siyasi İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı: Yaşar Güner, Gençlik ve Spordan sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Bayındır, Protokolden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı: Ömer Yıldız, Sosyal İşlerden Sorumlu genel Başkan yardımcısı: İsmail Çetin, Sağlık işlerinden sorumlu genel başkan yardımcısı: Dursun Bayram, Basın ve Tanıtımdan sorumlu genel başkan yardımcısı: Taylan Demirelli, Teşkilatlanmadan sorumlu genel başkan yardımcısı: Özgür Varlık, Halka ilişkilerden sorumlu genel başkan yardımcısı: Emin Acar, Eğitimden sorumlu genel başkan yardımcısı: Coşkun Toraman, İstihbarattan sorumlu genel başkan yardımcısı: Şerafet Özcan, Kadın Kollarından sorumlu genel başkan yardımcısı: Adem Kızılcık, Proje geliştirmeden sorumlu genel başkan yardımcısı: Muhterem Gül, Ar-Ge’den sorumlu genel başkan yardımcısı: Recai Memiş, Finansmandan sorumlu genel başkan yardımcısı: Adem Honça katıldı.

ZEYDEF Genel Başkanı Mehmet Çakır Üye Dernek Başkanlarını aileleriyle birlikte kapıda karşıladı

İftardan sonra yemek duasını Belediye Başkan Yardımcısı Gökhan Kasap yaptı.

Duanın ardından ZEYDEF Genel Başkanı Mehmet Çakır kısa bir konuşma yaptı.

Davetimize icabet eden Belediye Başkan Yardımcımız Gökhan kasap, Üye Dernek Başkanlarımız ve ailelerine teşekkür ediyorum. Hepinize Hayırlı ramazanlar diliyorum ve şimdiden Bayramınızı tebrik ediyorum.

ZEYDEF’in yönetimini devraldıktan sonra ilk olarak Kadın Kollarımızı kurduk. Şimdi Gençlik kollarımızı kuracağız. Ardından Genel Merkezimiz atıl durumdaydı. Yaptığımız tadilatta güzel bir mekâna kavuştuk. Çanakkale’de belediyemizin tesislerinde üyelerimizle bir hafta kamp yaptık. Çanakkale şehitlerimiz için gece düzenledik. Şimdi iftarda bir aradayız. İnşallah Temmuz ayında da hep birlikte ZEYDEF’in ilk pikniğini yapacağız ve bunu geleneksel hale getireceğiz dedi.

ZEYDEF Genel Başkanı Mehmet Çakır’ın ardından Belediye Başkan Yardımcısı Gökhan Kasap kısa bir konuşma yaptı. Konuşmasında STK’ların önemine değinen Kasap, Zeytinburnu’nda ZEYDEF’in çok önemli bir görevi yerine getirdiği ve STK’ları tek çatı altında buluşturduğunun altını çizdi

Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

Editör: TE Bilisim