Açılış konuşması yapan Onur Dolar şunları söyledi

İlk olarak vatan için şehit düşen kahramanlar için saygı duruşu yapıldı. Akabinde İstiklal Marşı ve dua okundu. Erbakan Vakfı Zeytinburnu Şube Başkanı Onur Dolar kürsüye gelerek kısa bir selamlama konuşması yaptı.

İstanbul Times Haber Merkezi / Müzeyyen Kurt  

Onur Dolar yaptığı konuşmada “Rabbim bize Milli görüş hareketinin ikinci kırk yılı için ter akıtmak üzere Yeniden Refah partisinde hizmet etmeyi bize nasip etti.

Bizler için bu gece çok önemli bir tarihi ana şahitlik yapıyoruz.İnşallah bu gece Zeytinburnu’nda sizlerle birlikte yeniden Refah Parti’mizin teşkilatının çalışmaya başlamasını yapıyoruz.

Sizler bu akşam oylarınızla ilçe Başkanımızı belirleyeceksiniz. Ve ardından hızlı bir şeklide 13 Mahallemizde yapılanmamızı tamamlayacağız. Genel Başkanımızın da söylediği gibi bizler kısmiyi eleştirmek veya kimse ile kavga etmek için gelmiyoruz. İnşallah Halkımızın arzu ettiği Adil düzeni kurmak için geliyoruz" dedi.

Mustafa Dönmez bizim en önemli görevimiz durmadan çalışmak

Erbakan Vakfı İstanbul İl Yöneticisi Mustafa Dönmez ise yaptığı konuşmada, "Sizler Yeniden Refah Partisinin doğuşuna şahitlik yapıyorsunuz.

İnşallah bizler gece gündüz çalışarak mağdur coğrafyadaki Müslümanların umudu olacağız.

Bugün milletimize çaresizlik, umutsuzluk, alternatifsizlik döneminin sona erdi. Artık Yeniden Refah halkımızın önüne umut ,çare ve alternatif var dedik.

Konuşmaların ardında Yeniden Refah Partisi Zeytinburnu ilçe Başkanını belirlemek için teşkilat sandık başına gitti ve oyunu kullandı.

Oy kullanırken aynı zaman not kağıtlarına teşkilatın talep ve isteklerini de yazmaları istendi.

Temayül yoklaması il başkanlığında değerlendirilecek ve ardından Zeytinburnu ilçe başkanı atanacak.

Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

Editör: TE Bilisim