10 Yıldan beri, Zeytinburnu Yeşiltepe Mahalle Muhtarı , Zeytinburnu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı , (GZP ) Geleceğim Zeytinburnu Platformu Yönetim Kurulu Üyesi, İstanbul Muhtarları Federasyonu Yönetim kurulu üyesi Nadiye Polat 31 Mart 2019 Seçimlerinde yeniden aday olduğu Yeşiltepe’de erkek rakiplerini, kadınlarla güç birliği yaparak kazandığını söyledi.
.
10 yıldır Zeytinburnu Yeşiltepe Mahallesi muhtarlığını yapmakta olan , Zeytinburnu Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Başkanı,Zeytinburnu Çevre –Kültür ve Turizm Derneği (ZEYÇED) Yönetim Kurulu Üyesi Nadiye Polat, 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde yeniden muhtar Adayı olarak girdiği seçimlerde erkeklerle girdiği yarışı kadınlarla güç birliği yaparak kazandığını ifade etti. 3. Kez Yesiltepe’ye muhtarı oldu..

Nadiye Polat,Muhtarlığını yaptığı Yeşiltepe’deki 10 yıllık çalışmaları ile mahalle halkının ve esnafın takdirini kazanmıştı.Kadın muhtar Polat ” Ek İşim Değil,Tek İşim Muhtarlık“ Sloganıyla, Yeşiltepe mahallemizde ayırım yapmadan ,azalarımla birlikte büyüklerimize ve bilge insanlara da danışarak farkı işlere imza atacağız.Seçim sürecince yağmur- çamur ve soğuk demeden benimle birlikte olan azalarıma,Yesiltepe Mahalle Meclisime,mahallemizin güzel insanlarına ve basınınımıza teşekkür ederim “ dedi.

13 mahallenin bulunduğu Zeytinburnu’nun diğer muhtarlıkları şöyle:

Beştelsiz : Bekir Yavuz * Çırpıcı : Mustafa Çalışkan *Gökalp :Celal Erdoğan *Kazlıceşme : Özgür Terzi *Maltepe : Numan Ucar *Merkezefendi Cüneyt Çukur *Nuripaşa:Yılmaz Kaya *Seyitnizam: Öme Algül *Sümer :Akın Coşkun *Telsiz: Edanur Menteş *Veliefendi: Derya Akkılıç *Yenidoğan : Hüseyin Sarıyer,*Yeşiltepe : Nadiye Polat

---------------------------

Haber : Ali Gündüz

Editör: TE Bilisim