Zeytinburnu ilçesinin en aktif partisi konumuna geldi

İyi Parti Zeytinburnu İlçe başkanı Hasan Hoşben, Meclis üyesi Mustafa Güreler, Zeytinburnu Tüm Malatyalılar Dernek Başkanı Suat Sarıkaya, Geleceğim Zeytinburnu Platformu Başkanı Gazeteci Yazar Hüseyin Çetiner,Diyarbakır Çüngüş Çermik dernek Başkanı Metin Gönültaş, Zeytinburnu Şanlıurfalılar Dernek Başkanı Murat Tufan, Telsiz Mahalle Muhtarı Edanur Menteş, Veliefendi Mahalle Muhtarı Derya Akkılıç,Zeytinburnu Trabzonlular Dernek Başkanı,Zeytinburnu Maraşlılar Dernek Başkanı başta olmak üzere çok sayıda STK başkanı ve protokol üyesi Yeniden Refah Partisi Zeytinburnu ilçe başkanlığının organize ettiği etli pilav,ayran ve tatlı ikramlı mevlid-i nebi programına katıldı.

İstanbul Times Haber Merkezi / Zeynep Nisa Çetiner 

Yeniden Refah Partisi Zeytinburnu ilçe başkanı Onur Dolar Halkımızın Refahı bizimle aratacak

Mevlid-i Şerif kutlama programına katılan çok sayıda STK başkanı ve vatandaşa Pilav,ayran ve tatlı ikramı yapan ilçe başkanı Onur Dolar İstanbul Times Tv den Hüseyin Çetiner’e şunları söyledi ”Öncelikle Erbakan Vakfı olarak düzenli olarak kutladığımız peygamber efendimizin kutlu doğumu ile alakalı yaptığımız kutlamamızdan bu yana hep yanımızda oldunuz. İstanbul Times Gazetesi ve Tv olarak desteğinize müteşekkiriz dedi.

Şu an da Yeniden Refah Partisi Zeytinburnu ilçe başkanlığı olarak hayır sahiplerimizin maddi destekleri ile büyük baş bir hayvan satın alıyoruz. Kurban ettikten sonra Etli pilav,ayran ve tatlı olarak partimizin önünde sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve halkımızın yoğun katılımı ile önce duamızı yapıyoruz. Akabinde de misafirlerimize ikramlarımızı yapıyoruz. Rabbim ikramlarımızı yiyen bütün peygamber sevdalılarına şifa etsin diyorum.

Peki Başkanım yılardır FETÖ olarak tabir edilen yapının gayretleri ile kameri aylarda her sene 10 gün değişim olduğu halde bu yapı hepimizin gözünün içine baka baka 20 Nisan ‘ı düzenli olarak Kutlu doğum olarak kutladı. Merhum Erbakan dışında hiç kimse bu yapının gerçek yüzünü görememişti bunun için ne dersiniz ?

Hüseyin abi bu soru içinde çok teşekkür ederim. Evet herkesin Hocaefendi dediği bir dönemde Merhum Prof.Dr. Erbakan Hocamız o zamanın şartlarına göre ciddi riskler alarak bu yapıya çocuklarını veren ABD ve Siyonistlere asker yetiştirir diyerek muhteşem bir tespit ile 15 Temmuz’da kendi halkına kurşun sıkanların siyonistlerden farklı olmadığını hepimiz kendi gözlerimiz ile gördük. Şu an da hocamızın evladı Yeniden Refah Partisini kurdu. İnşallah bizlerde halkımız ile beraber el ele vererek Siyonist düşünce ile değil İslam Birliği mantığı ile hareket ederek ülkemizi hak ettiği yere getireceğiz. Bu sene daha çok yoğun bir katılım ile bizleri yalnız bırakmayan bütün sivil toplum kuruluşu başkanlarımıza sizin aracılığınız ile teşekkür ederim” dedi.

Bir çok dernek ve siyasi parti başkanı İstanbul Times Tv ‘den Hüseyin Çetiner’e Yeniden Refah Partisi Zeytinburnu ilçe başkanlığının kutladığı kutlu doğum haftası nedeni ile güzel bir organizeye ev sahipliği yapan ilçe başkanı Onur Dolar ve İstanbul Gençlik Kolları başkanı Mustafa Dönmez herke teşekkür etti.

Kaynak :İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

Editör: TE Bilisim