Başkanın Çocuklarla iletişimi çok güçlü

Bütün Mahallelere yıllardır Bahar ayının gelmesi ile yüzbinlerce Feslegen dağıtan Zeytinburnu Belediye başkanı Murat Aydın ve ekibi aynı zamanda ilçe halkı ile yüz yüze hasbihal etme ortamı da buluyor.

İstanbul Times Haber Merkezi 

Başkan hem fesleğen dağıtıyor hem de sokakta mikrofon ile konuşarak halka sesini duyurarak sorun ve sıkıntısı olan varsa anında çareler üretebiliyor

Başkan Aydın sokakta karşılaştığı çocuklarla sohbet ederek hangi okulda okuduklarını,nerede doğduklarını ve büyüdükleri zaman ne olacakları gibi sorular sorarak çocukların gönlünü de kazanıyor.

Başkanı gören çocuklar hemen yanına koşuyor

Zeytinburnu Belediye başkanı Murat Aydın 16 yıldır zeytinburnu sokaklarında karşılaştığı çocuklar ile adeta arkadaş olmuş durumda. Murat Aydın başkan olduğu 1999'da 2 yaşında olan çocuklar bugün seçmen olmuş durumdalar. İki sene sonra ise başkanın Nikahlarını kıydığı bir çok gencin çocukları da seçmen olacak yaşa girecek. 

Zeytinburnu'nun 31 yıllık Belediye serüveninin 16 yılında Murat Aydın var. Başkan  Aydın tek başına daha önce başkanlık yapan 3 başkanın süresinden daha fazla ilçeye hizmet etmiş bir başkan olması nedeni ile Zeytinburnu halkı nezdinde bilinirlik oranı çok yüksek.

Fesleğen bahane halk ile buluşmak şahane diyen başkan Murat Aydın en çok zevki şehremini olduğu halk ile iç içe olduğu zaman yaşadığını ifade etti.

Kaynak :İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA) 
Editör: TE Bilisim