Yemekhanede Mütevazi  iftar

Zeytinburnu Belediyesi Yeni binasının yemekhanesinde verilen iftar’a Ak Parti Kurulduğu günden son kongreye kadar ilçede görev almış eski yöneticiler iftar’da bir araya geldi.

Murat Aydın vefa iftarı adını verdiğimiz bu çalışma bizim için çok önemli dedi

İftardan sonrası kısa bir konuşma yapan Zeytinburnu Belediye başkanı Murat Aydın  şunları söyledi ” Ak Parti’nin felsefesinde ahde vefa çok önemlidir. Bugün burada daha önce partimiz için siyasi çalışmalar yapan ilçe yönetim kurulu üyeleri  ve ilçe başkan yardımcıları ile bir araya geldik. Az veya çok olsun kim bu partiye  katkı yapmışsa onun emeği her zaman değerlidir. Davetimize icabet ettiniz hepinize teşekkür ederim dedi.

Ak Parti Zeytinburnu ilçe başkanı Bahattin Ünver yaptığınız hizmetler bizim için çok önemli dedi

Ak Parti  Zeytinburnu  ilçe başkanı Bahattin Ünver de vefa iftarında kısa bir konuşma yaparak hepinizin daha önce yaptığı hizmetler bizim için çok önemli. Allah sizden razı olsun. Bugün burada aynı masa etrafında iftar yapıyor olmamız bizim teşkilat olarak birlik ve beraberlimizin için en önemli emaredir dedi. Davetimize geldiğiniz için hepinize teşekkür ederiz dedi.

Milletvekili Halis Dalkılıç İstanbul’da güzel çalışmalar ‘a imza atıyor

Ak Parti İstanbul il başkanlığında en uzun süre il teşkilat başkanlığı görevinde  bulunan İstanbul milletvekili Halis Dalkılıç ‘da Zeytinburnu Vefa iftarına katılan teşkilat mensuplarına  hep beraber Cumhubaşkanımız ve başbakanımızın  yanında ve arkasında dim dik durarak  bizim teşkilat yapımızın zayıflamasında medet umanlara  duruşumuz ile ders vermeye devam edelim dedi. Dalkılıç iftara katılanlar başta olmak üzere İslam aleminin gelecek ramazan bayramını tebrik etti.

Kaynak:İstanbul Times Haber Ajansı (İTAH)

Editör: TE Bilisim