Nuripaşa Ulu Cami Dualarla Açıldı 

Caminin açılışından önce Güney Afrikalı Hafız'ın okuduğu Kur'an-ı kerim dinleyenleri mest etti. Daha sonra Anıtlar Derneğ başanı açılış konuşamsı yaptı.Sırası ile diğer protokol üyeleri söz alarak  açılış ile akalalı konuşmalar yaptı.

Caminin açılışına,İsta
nbul Büyükşehir Belediye Başkanı Dr.Mimar Kadir Topbaş,İstanbul Müftüsü Prof.Dr.Rahöi Yaran,Zeytinburnu Müftüsü İsmail Gökçen, Zeytinburnu Belediye başkanı Murat Aydın,KİPTAŞ müdürü İsmet Yıldırım, Ak Parti Zeytinburu İlçe başkanı Bahattin Ünver,İlçe milli Eğitim Müdürü Yakup Hayırlıoğlu başta olmak üzere çok sayıda protokol üyesi Ulu Cami'nin açılışına katıldı.

İstanbul Times Haber Merkezi

Zeytinburnu Belediye başkanı Murat Aydın açılış nedeni ile yaptığı konuşmada şunları söyledi."İbadethanelere yatırım yapmamızın önündeki engeller kaldırıldı. Biz de camilere artık bütçeden pay ayırabiliyoruz.  İBB başkanımız değerli ağabeyim Kadir Topbaş'ında bu camide büyük emekleri var. İlçe belediyesi olarak biz de üzerimize düşeni yaptık ve yapacağız. Emeği geçen herkese teşekkür ederim" dedi. 

Zeytinburnu Müftüsü İsmail Gökçen,İstanbul Müftüsü Prof.Dr.Rahmi Yaran, İBB başkanı Kadir Topbaş'ın konuşmasından sonra açılış kurdelası kesildi.

Mübarek Ramazan ayı ve cuma saatinde açılan Nuripaşa mahallesi Ulu Camii bölgeye hayırlı ve uğurlu olsun.
 

Kaynak:İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)
Editör: TE Bilisim