Kadın Meclisi Güzel işler yapıyor

8 Mart Dünya Emekçi kadınlar günü nedeni ile Zeytinburnu Kent Konseyi Kadın Meclisi tarafından organize edilen ve koleksiyoner diş hekimi Ulvi Cemil Sulaoğlu’nun Türkan Şoray resim sergisinin açılışı için Zeytinburnu’na geldi. Yeşilçam’ın sultanı Türkan Şoray hayranları ile buluşurken her zamanki mütevaziliğinden bir şey kaybetmediğini gösterdi.

Zeytinburnu Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Gülmen Güven

Kadın meclisi yönetim kurulu üyelerinin fedakar çalışmalarından dolayı arkadaşlarına teşekkür etti. Gülmen Güven Zeytinburnu Belediye başkanı Murat Aydın, Başkan yardımcısın Gönül Demirel ve Sosyal işler Müdürü Sami Ünlü başta olmak üzere belediye idari kadrosuna teşekkür etti.

Murat Aydın Türkan  Şoray için o bizim ailemizden biri dedi

Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat ve eşi Bedriye Aydın hem Zeytinburnu kadınların 8 Mart Dünya kadınlar gününü kutladı hem de hem de Türk sinemasının usta sanatçısı Türkan Şoray ile beraber sergi açılışı yaptı. Başkan Aydın çiçek taktimi yaparken Türkan Şoray’ın elini öperek saygısını göstermiş oldu. 

Koleksiyoner Diş Hekimi Ulvi Cemil Sulaoğlu ise bu iş bir sevdadır dedi

Zeytinburnu Kültür Sanat Merkezinde yapılan etkinliğe çok sayıda Zeytinburnu’lu kadın katıldı. Koleksiyoner Diş Hekimi Ulvi Cemil Sulaoğlu İstanbul Times Tv mikrofonlarına  şunları söyledi “Bugün burada sergilenen fotoğraflar ve artist defterlerinin geçmişi 50 -60 yıla  dayanıyor.  Ben Türkan Şoray’ın hayranı bir insanım. Yıllardır bu afişlerin ,gazete haberlerinin küpürleri ve Türkan Şoray Hakkında çıkan kitapları biriktiren birisiyim. Bugün burada açmış olduğumuz sergi de Türkan Şoray ile alakalı çok sayıda obje söz konusu  Türkan Şoray hayranlarını Zeytinburnu Kültür Sanat Merkezindeki sergi açılışıma bekleriz. Burada Yazlık sinema tarzında bir köşemiz var burada Türkan Şoray’ın filimlerini izlemek mümkün “dedi.

Asuman Sula Durmuşoğlu ve Salih Zeki Durmuşoğlu ‘da sergi ile alakalı görüş ve düşüncelerini  İstanbul Times Tv Mikrofonlarına paylaştı.

Kadın meclisi yönetim kurulu başkanı Gülmen Güven ,Yönetim kurulu üyesi Müzeyyen Kurt, Tülay Gençtürk , Sonay Demirci ve  çok sayıda yönetim kurulu üyeleri 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar günü ile alakalı duygu ve düşüncelerini İstanbul Times Tv den Hüseyin Çetiner ile paylaştılar.

Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

Editör: TE Bilisim