Kazlıçeşme Kültür Merkezi iki aileye dar geldi

Zeytinburnu Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Zafer Alsaç’ın kıydığı nikahın şahitleri içinde Ak Parti Zeytinburnu ilçe başkanı Bahattin Ünver, Kastamonu Pınarbaşı ilçe belediye başkanı Mehmet Yılmaz başta olmak üzere çok sayıda kişi nikahın resmi şahitliği yanında yüzlerce fahri nikah şahidinin huzurunda kıyılan nikahta genç çiftlerin mutlulukları gözlerinden okunuyordu.

Gelinin Babası Hacı Enver şunları söyledi

Kızım Merve’ye ve damadımız Ahmet’e her iki cihanda da mutluluklar dilerim. Bugün Pazar günü olmasına rağmen uzaktan yakından gelerek bizleri bu mutlu günümüzde yalnız bırakmayan bütün dostlarımıza teşekkür ederim dedi.

Damadın Babası Rıfat Çetin’de şunları söyledi “Oğlum Ahmet’in ve gelinim Merve’nin nikah merasimine katılan bütün akraba, dost ve arkadaşlara her iki aile adına da teşekkür ederim” dedi.

Nikahı kıyan Belediye başkan yardımcısı M.Zafer Alsaç’ın gelin Merve Tuncer’e ve Damat Ahmet Çetin’e sizlerin mutlu anınıza şahitlik etmek üzere buraya gelip salon tıklım tıklım dolduran dostlarınızı neler söylemek istersiniz demesi ile her iki genç’te Allah hepsinden razı olsun. Nikahımıza gelip şahitlik ederek bizleri mutlu ettiler diyerek duygularını paylaştılar.

İstanbul Times Tv yayın grubunun kurucusu ve imtiyaz sahibi gazeteci Yazar Hüseyin Çetiner’in yakın arkadaşları olan gelinin ve damadın babaları nezdinde her iyi aileye de yeni oluşturulan aile birliğinin hayırlı ve uğurlu olmasını dileriz.

Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

Editör: TE Bilisim