Vakfın Zeytinburnu İlçe Temsilcisi Buğra Ayan ziyaretler esnasında “Bugün yönetim kurulumuz ve öğrencilerimizle birlikte bir yürüyüş ve bir takım ziyaretler gerçekleştiriyoruz. Kaymakamımızı ziyaret ederek devletimizin yanında olduğumuzu, Belediye Başkanı’mızı ziyaret ederek milli iradenin bekçisi olduğumuzu, Askerlik Şube Başkanı’mızı ve Emniyet Müdürü’müzü ziyaret ederek milletimizi canı pahasına koruyan kolluk kuvvetlerimizin yanında olduğumuzu göstermek istedik. Kendilerine bu milletin gençleri olarak teşekkür ettik” dedi.

İlk ziyaret İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne gerçekleştirildi. İlçe Emniyet Müdürü Cenk Özmen, 15 Temmuz gecesi yaşadıklarını paylaştı. Destekleri ve ziyaretleri için İlçe Emniyet Müdürlüğü önündeki kalabalığa seslenen Özmen, ziyaretleri için TÜGVA’ya ve öğrencilerine teşekkür etti.

İlçe Emniyet Müdürlüğü’nden sonra Zeytinburnu Belediyesi’ne yürüyen TÜGVA öğrencilerini konferans salonunda ağırlayan Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın burada öğrencilere bir konuşma gerçekleştirerek teşekkür etti. Belediye Hizmet Binası’na 15 Temmuz sloganlarıyla giren öğrencilere halk büyük ilgi gösterdi.

Ardından İlçe Askerlik Şubesi’ne giden TÜGVA’lı öğrencileri kapıda karşılayan Şube Başkanı Halil Akar, Türk Silahlı Kuvvetleri’nin onurlu duruşunu anlattı ve öğrencilerle kısa süre sohbet etti.

Yürüyüş Zeytinburnu Kaymakamı Ali Taşkın Balaban’ı ziyaret ile sonlandırıldı. Balaban, Türkiye Gençlik Vakfı’nı etkinliği gerçekleştirmesi sebebiyle tebrik etti. Yürüyüş hatıra fotoğrafının çekilmesiyle birlikte sona erdi.

Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

Editör: TE Bilisim