Türkiye Triko Sanayicileri Derneği ‘nin (TRİSAD), geleneksel olarak düzenlenen iftar yemeği bu yıl ,( TRİSAD ) Tekstil Teknolojisi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi okul bahçesinde ,Türkiye tekstil camiasının yoğun bir katılım ile gerçekleşti. 

İftar yemeğine katılanlar arasında Türkiye Triko Sanayicileri Derneği (TRİSAD) başkanı Mustafa Balkuv ve yönetim kurulu üyeleri, TİM Başkan Vekili Ahmet Akbalık, İTO Meclis Başkan Vekili Cengiz Balçık ve meclis üyeleri, İSO meclis üyeleri, İstanbul Tekstil ve Hammaddeleri İhracatçıları Birliği (İTHİB) başkanı Ahmet Öksüz ve yönetim kurulu üyeleri, İstanbul Hazır Giyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği (İHKİB) yönetim kurulu üyeleri, İstanbul Sanayici İş Adamları Federasyon Başkanı Muammer Ömeroğlu ve yönetim kurulu üyeleri, KOSGEB İkitelli Müdürü Özay CEBECİ ve birlik üyeleri, Groz Beckert Genel Müdürü Özkan EDİRNE, KYSD, OTİAD, MESİAD, LASİAD, BATİAD, ESİAD, EGSD, TİGSAD, İNSAD, ZETSİAD başkan ve üyeleri ile TRİSAD üye İş yeri sahipleri vardı.

Ayrıca iftar yemeğine,Cumhuriyet Savcısı Osman Nuri YAHŞİ ve TRİSAD Onursal Başkanı Güney Kıldıran, Zeytinburnu ilçesinden 1. Dönem emniyet müdürü Dursun Eryıldız, Aydınlar Ocağı genel sekreteri Mimar Süleyman Uluocak, Beştelsiz Camii Dernek Başkanı Turan Gençoğlu ve gazeteci Mehmet ALPAY,Zeytinburnu- Çevre,Kültür ve Turizm Derneği (ZEYÇED) Başkanı Ali Gündüz iftar yemeğine iştirak etti.

TRİSAD başkanı Mustafa Balkuv yaptığı konuşmada, eğitime verilen önemi vurgulayarak TRİSAD derneği ile Milli Eğitim Bakanlığı arasında 1996 yılında okulun açılış protokolünü ilk imzalayan o dönemin TRİSAD Başkanı Güney Kıldıran’ a ve İTHİB başkanı Ahmet Öksüz’e teşekkür plaketi sundu. 

İftar yemeğine okul müdürü Hasan Gündüz, müdür yardımcıları ve öğretmenleriyle ev sahipliği yaptı.  İftar yemeği ardından sema gösterileri izlendi.

Editör: TE Bilisim