Mehmet Zeki Sarban Şunları Söyledi

Sivil toplum kuruluşları bulundukların yerin mülki idare amirlerinin işini kolaylaştırmak için ellerinden geleni yapmaları gerekir. Biz de Elazığ İli Sivrice ilçesi Topaluşağı köy sakinleri olarak 300 haneye yakın aile olarak Zeytinburnu ilçesinde yaşıyoruz.

İstanbul Times Haber Merkezi / Hüseyin Çetiner 

Dayanışma, yardımlaşma ve haberleşme ihtiyaçlarımızı derneğimiz ile sağlamak adına bir süre önce derneğimizi kurduk. Amacımız halkımızı bilgilendiren çalışmalara imza atarak aktif bir dernek olmaktır.

İlk olarak Zeytinburnu ilçe mülki idare amirlerimizi ziyaret ederek tanışmak ve birlikte neler yapabiliriz konusunu görüşmek üzere ziyaretler başlattık.

İlk olarak Zeytinburnu ilçe Emniyet müdürümüz sayın Cenk Özmen’i ziyaret ederek madde bağımlığı ve asayiş konularını konuştuk.

Daha sonra 60 bin’e yakın öğrencilerimizin eğitim öğretim işlerini organize eden ilçe Milli Eğitim Müdürümüz sayın Ali Yeşilyurt ile 2018-2019 Eğitim öğretim faaliyetlerini konuştuk. Akabinde de gençlerimizin askere alma işlemini yapan Zeytinburnu Askerlik Şube başkanı Albay Halil Akar’ı ziyaret ederek sohbet ettik şeklinde konuşan Sarban kendilerine yakın ilgi herkese teşekkür etti.

İlçe Emniyet Müdürü Cenk Özmen ‘de Emniyet güçleri her konuda halk ve sivil toplum kuruluşları ile koordineli çalıştığı zaman sorunlar daha kolay çözülüyor dernek başkan sayın Mehmet Zeki Sarban ve yönetimine nazik ziyaretleri için çok teşekkür ederim dedi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Yeşilyurt’ta Yapılan ziyaretten dolayı mutlu olduklarını ifade ederek biz sürekli eğitim seviyesini yukarı çıkarmak için çabalıyoruz ama sivil toplum kuruluşları ve velilerin önerilerine bizim için çok mühim dedi.

Askerlik Şube başkanı Albay Halil Akar’da Elazığ İli Sivrice İlçesi Topaluşağı Köyü dernek başkanı ve yönetim kurulu üyelerinin yapmış oldukları ziyaret için teşekkür ederim dedi.

Başkan Sarban Herkesi Açılışımıza bekliyoruz

Dernek Kurucu Başkanı İş adamı Mehmet Zeki Sarban 6 Ekim 2018 Saat 15.00 da yapacakları resmi açılışları için herkesi Beştelsiz mahallesi 103 Sokak NO:18 Kat 2(Tel.0532- 520 73 75) Zeytinburnu / İstanbul ‘da bulunan dernek merkezinin açılışına bütün arkadaş ve dostlarını beklediklerini söyledi.

Ziyaret Programına Katılan Dernek Yöneticileri

Kurucu Dernek Başkanı Mehmet Zeki Sarban,Yılmaz İlgün,Fetih Yıldırım, Osman Bingül, İhsan Özdemir, Çetin Bingül, Ramazan Darabay, Rüstem Bingül, Orhan Ttop ve Hanifi Bingül yapılan ziyaretlere katıldı.

Kaynak :İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

Editör: TE Bilisim