İftar Açılır Açılmaz Yağan Yamur’a Rağmen Dostları geç saate kadar bahçede sohbet etti…

Süleyman Uluocak bütün konuklarının masalarını teker teker gezerek hepsine hoşgediniz diyerek sohbet etti. İftarın açılmasından sonra yağmur yağdı. Konukların büyük çoğunluğu bekleyerek bahçeden ayrılmadı. Yağmurun dinmesi ile ıslanan masa ve sandalyeler silindi tekrar yerlerine oturan misafirler Çay, Kuru yemiş ve meyve tabakları eşliğinde bir çok konuda ülke sorunlarını konuştular.

İstanbul Times Haber Merkezi / Hüseyin Çetiner 

Mimar Süleyman Uluocak ise şunları söyledi

Birkaç grup halinde dostlarımızı apartmanınızın bahçesinde yaptığımız iftarda ağırladık. Allah hepsinden razı olsun. Yoğun programlarına rağmen bizleri kırmayarak iftarımıza icabet ettiler. Burada dostluk samimiyet ve kardeşlik var. Hepsine gazeteniz aracılığı ile teşekkür ederim dedi.

Metehan Uluocak geceye damga vurdu

Süleyman Uluocak’ın kardeşi Zeytinburnu Belediye Meclis üyesi Mühendis Adem Ulocak’ın yeni sünnet olan minik oğlu Metehan’ın sünnet elbisesi içinde oldukça orjinal olan mikrofonu ile yaptığı yemek duası herkesten tam not aldı. Metehan’ın sekmeden adeta bir imam gibi ettiği duadan sonra bütün katılımcılar Minik Metehan’ı ayakta alkışladı. Süleyman Uluocak’ın Metehan Teşkilatın has adamı sözleri adeta karşılık buldu.

İftar programına icabet eden herkes arkadaşları ile sohbet ederek güzel ramazan akşamı yaşamanın keyfi ve huzuru ile Uluocak Ailesinin iftarından ayrıldılar.

Kaynak :İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

Editör: TE Bilisim