İlk konuşma Telsiz Mahallesi Koruma Dernek Başkanı Kadir Şengül’den

Aynı zamanda Telsiz mahallesi muhtar adayı da olan Telsiz Mahalle Dernek başkanı Kadir Şengül şunları söyledi ”Öncelikle ziyaretlerinden dolayı CHP Zeytinburnu ilçe bakanı Metin Doğan ‘a Millet ittifakı Zeytinburnu Belediye başkan adayı Dr. Adil Emecan’ a teşekkür ederim. Bugün buraya gelen dostlarımızın önemli bir kısmı benden önce derneğimizin başkanı olan Süleyman Dağ’ın yakınları ve akrabalarıdır. Süleyman Dağ CHP’de meclis üyesi olmak adına bir irade beyanında bulunacak arkadaşları ve dostları olarak bizim yapacağımız şey kendine her türlü desteğimizi sunmaktadır. Biz sizlerin uygun bulması halinde Mahallemizin adayı olarak Süleyman Dağ’ı önermek isteriz” dedi.

İstanbul Times Haber Merkezi / Hüseyin Çetiner 

Süleyman Dağ 30 Yıllık Zeytinburnu’lu olarak meclis üyesi olarak ilçeme ve halkımıza hizmet etek isterim dedi

Dr. Adil Emecan ve CHP Zeytinburnu ilçe başkanı Metin Doğan’ın konuşmacı olarak katıldığı toplantının ev sahipliğini yapan Süleyman Dağ yaptığı konuşmada şunları söyledi “Öncelikle davetime icabet eden dostlarıma ve akrabalarıma teşekkür ederim. CHP ilçe başkanı Sayın Metin Doğan ve Belediye başkan adayı Dr. Adil Emecan’a toplantımıza icabet ettikleri için teşekkür ederim. Bugüne kadar Mardin ve Zeytinburnu ile alakalı kurulan bir çok STK’ da başkanlığım ve yönetim kurulu üyeliklerim oldu.

Akrabalarım ve arkadaşlarım bundan sonra Zeytinburnu’na hizmeti meclis üyeliği olarak yapmalısın dedikleri için ben de CHP’den aday adayı olmaya karar verdim. Bugün seçmen sayısı olarak benim Mardinli hemşehrilerim ilçemizde ilk sırada yer alıyor. Sayın Doğan ve Emecan ile beraber parti yönetimi uygun bulursa Meclis üyesi olarak Zeytinburnu ilçesinde ikamete den hemşehrilerimin belediye meclisinde temsilcisi olmak isterim” şeklinde konuştu.

CHP Zeytinburnu İlçe başkanı Metin Doğan 20 Yıldır Zeytinburnu’na ihanet ettiler

CHP Zeytinburnu ilçe başkanı Metin Doğan yaptığı konuşmada şunları söyledi ”25 yıldır İstanbul’u ve 20 yıldır de Zeytinburnu ilçesini yöneten zihniyetin İstanbul ve Zeytinburnu’nu getirdikleri durumu hepiniz çok net bir şekilde görüyoruz. AKP genel başkanı Erdoğan kendi ağzı ile İstanbul’a ihanet ettik itirafında bulundu. Zaten böyle bir itiraf olmazsa bile Zeytinburnu sahiline baktığınız zaman Türkiye’nin 1 sente muhtaç olduğu dönemlerde bile imara açmayı aklına getirmediği yerleri bu iktidar getirdi. Çevrenize bakın yapılanlar iyidir doğrudur derseniz bu iktidara oy verin. Ama azıcık düşünen ve çevrenize bakarsanız bunlara oy verilmeyeceğini görürsünüz” dedi.

Dr. Adil Emecan Ben Zeytinburnu halkının adayıyım dedi

Millet ittifakı adayı Dr. Adil Emecan konuşmasına şu şekilde başladı ”Her ne kadar resmiyette CHP ve İyi Partinin adayı isem de ben kendimi bütün Zeytinburnu halkının adayı olarak görüyorum. Benim tarlada izim var hasatta yüzümün olması kadar normal bir şey olmaz. Bakınız bugün Zeytinburnu ilçesinin en büyük gelirinin olduğu Maltepe Mahallesi Bayrampaşa’ya veriliyordu. Ben Ankara’da bizzat işi takip ederek bu mahallenin Zeytinburnu ilçesinde kalmasını sağladım. Bu ilçede Saniye Sezgin Elmas İlkokulu, Haluk Ündeğer ilkokulu başta olmak üzere sayısız eğitim kurumunu ilçemize kazandırdım. Benim yönetimimde Belediyeye giriş çok kolay olacak. Sizlerin destekleri ile 31 Mart 2019 dan sonra Belediye yi hep beraber yöneteceğiz “ dedi.

Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

Editör: TE Bilisim