Saadet Partisi İlçe Seçim Koordinasyon Merkezinde Çıktılar tam 3 saat durmadan esnaf ve pazar ziyareti yaptılar

Saadet Partisi Zeytinburnu Belediye başkan adayı Dr.Mikail Kabak, İlçe başkanı Bülent Çuhacıbaşı ve meclis üyesi adaylarından oluşan kalabalık bir ekip Yeşilştepe Mahallesinden bir çok sokak ve caddede esnaf ziyareti yaptıktan sonra Pazar pazarında vatandaş ve pazarcı esnafı ile sohbet ederek ülke ve Zeytinburnu’nun sorunlarını konuştular.

Ziyaret sonrası İstanbul Times Tv den Hüseyin Çetiner ‘e kısa bir değerlendirme yapan Dr. Mikail Kabak şunları söyledi ”Şu an CHP adayı olan Dr.Adil Emecan daha önce 5 sene Zeytinburnu’nu yönetti. AKP adayı Murat Aydın’da 20 sene ilçede başkanlık yaptı. Yani Zeytinburnu’nun tam 25 senesi rakibim olan iki partinin adayları tarafından yönetilmiş.

Geldiğimiz nokta beton yığınları ile çevrelendik. Binlerce yıldır yüksek imar verilmeyen yerlere 30-0 kat imar verilerek insan dışında bir çok canlının yaşamı tehlikeye atıldı.

Milli Görüş Belediyeciliğini halkımız gördü. Amacımız düşüncemiz ve hayalimiz halkımızı yeniden Milli Görüş belediyeciliği ile tanıştırmaktır. İnşallah adil düzen prensipleri ile idare edeceğimiz Zeytinburnu Belediyesine Saadet partisi mührünü vuracağız” dedi.

Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

Editör: TE Bilisim