Saadet Partisi Zeytinburnu İlçe başkanı Kemal Yılmaz Kısaca Erbakan hakkında bilgi sunumu yaptı   

5 Mart 2017 tarihinde öğle namazını müteakip Seyitnimzan camisinde yapılan program ile 54.Hükümetin başbakanı  Merhum Erbakan hayır ve dualarla anıldı.

Saadet Partisi Zeytinburnu ilçe başkanı Kemal Yılmaz biz Zeytinburnu kaymakamımız başta olmak üzere mülki idare amirlerimizin tamamını davet ettik. Merhum Erbakan hocamız Türkiye’nin bugünlere  gelmesine olan  katkısını hepiniz biliyorsunuz.  

Hayatı mücadele ile geçti. Allah mekanını cennet etsin dedi. Daha sonra ilçe balkan yardımcısı Erbakan’ın Özgeçmişini okudu. Akabinde Zeytinburnu Müftüsü İsmail Gökmen Kur’an-ı kerim okudu ve dua etti.

Erbakan Vakfı Zeytinburnu şube başkanı Mali Müşavir Onur Dolar ve İl yönetim kurulu üyesi Mali Müşavir Mustafa Dönmez, CHP Meclis üyesi Satı Oral, Yayın Grubumuzun imtiyaz sahibi Gazeteci yazar Hüseyin Çetiner, İş adamı Salih Zeki Durmuşoğlu başta olmak üzere çok sayıda kişi merhum Erbakan’ın ruhuna hediye dilmek üzere okunan Kur’an-ı kerim tilaveti ve Mevlid-i şerif için içten bir şekilde emin diyerek Merhumu unutmadıklarını oryaya koydular.

Kaynak : İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

 

Editör: TE Bilisim