Saadet Partisinin İstanbul’da en kalabalık ve coşkulu toplantılarından birisi oldu

Saadet Partisi İstanbul İl başkanı Dr. Abdullah Sevim, İBB başkan adayı Necdet Gökçınar,Milli Gazete Genel yayın yönetmeni ve SP. Küçükçekmece Belediye Başkana dayı Mustafa Kurdaş, mahalle muhtarları Millet İttifakı Zeytinburnu 1. Sıra Belediye meclis üyesi adayı mimar Süleyman Uluocak başta olmak üzere çok sayıda kişi katıldı.

İstanbul Times Haber Merkezi / Hüseyin Çetiner 

İlk selamlama konuşmasını Saadet Partisi Zeytinburnu ilçe başkanı Bülent Çuhadaroğlu.

Akabinde Saadet Partisi İstanbul il başkanı Dr. Abdullah Sevim yaptı. Diğer bir konuşmacı da Saadet partisi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Necdat Gökçınar oldu.

SP. Zeytinburnu Belediye Başkan adayı Dr. Mikail Kabak

Dr.Mikail Kabak konuşmasına ilk olarak Basın mensupları, Mahalle muhtarları ve sivil toplum kuruluşları başkanlarına teşekkür ederek başladı.

Mikail Kabak’ın konuşmasından satır başları “Türkiye deki bir çok Belediyeye 1994 ruhunu getiren anlayışın adı Milli Görüştür. 94 ruhu demek abdest aldığı suyun parasını kendisinin ödemesi demektir. 94 ruhu demek Diyarbakır’ın bir ilçesinde 5 sene belediye başkanlığı yaptıktan sonra tekrar pazara dönüp çorap sattığı tezgahın başına geçip çorap satmaktır. Biz Saadet Partisi olarak belediyeciliği en iyi yapan oluşumuz. Hiç kimse halkı bize oy vermezseniz CHP gelecek diye korkutmazsın” şeklinde konuştu.

Toplantı gençlerin Saadet Partisi Zeytinburnu belediye Başkan adayı Dr.Nilail Kabak’a “Rüşvet alan da veren de Mel’ûndur” tablosunun hediye edilmesi ve Meclis üyeleri asil yedeklerin sahneye davet edilip fotoğraf çekilmesi ile son buldu.

Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

Editör: TE Bilisim