Murat Tufan ve ekibi Zeytinburnu’nun en Aktif Derneklerinden Birisini Kurdu

Yaptığı sosyal aktiviteleri ile tabela derneği olmadığını kanıtlayan Zeytinburnu Şanıurfalılar Derneği dernek merkezinin bulunduğu Telsiz Mahallesinde yaptığı sıra gecesinde adeta Şanlıurfa’yı Zeytinburnu’na getirmiş oldu.

İstanbul Times Haber Merkezi / Özel Haber 

Dernek Başkanı Murat Tufan Kültürümüzü Yaşatıyoruz Dedi  

İstanbul  Times Tv Mikrofonlarına konuşan Tufan şunları söyledi “İstanbul’un yoğunluğu ve stresi insanları yeteri kadar geriyor. Urfa kültüründe gündüz yoğun iş ortamında daralan insanların müzik eşliğinde çiğköfte yapıp yiyerek stresli ortamdan uzaklaştığını yaşadık ve biliyoruz. İstanbul’da bunu her gün ve her hafta yapamazsak da ayda bir kez de olsa yapmaya çalışıyoruz. Bugün  burada Şanlıurfalı iş adamları, çalışanlar  ve Zeytinburnu ilçesindeki bir çok derneğin başkanı aramızda hep beraber türkü dinleyerek ve yeri geldiğince katılarak güzel bir akşam yaşıyoruz.  Sıra Gecesi ekibimize, bizi yalnız bırakmayan dostlarımıza sizin aracılığınız ile teşekkür ederim “ dedi.

Zeytinburnu Sinoplular Dernek Başkanı Mehmet Çakır, KAS-DER Zeytinburnu şube başkanı Ayhan Akduman, Zeytinburnu Tüm Samsunlular Dernek Başkanı  Davut Genç, Zeytinburnu Tüm Malatyalılar (ZEYMADER) Başkan yardımcısı Hüseyin Çetiner, Zeytinburnu Telsiz Mahallesini Güzelleştirme Derneği başkanı Kadir Şengül,Zeytinburnu Sporular Dernek Başkanı Erdoğan Güner’de Zeytinburnu Şanlıurfalılar Dernek Başkanı Murat  Tufan ve yönetiminin çok güzel bir etkinliğe imza atarak yaptıkları sıra  gecesi ile kendilerine unutamayacakları bir müzik ve çiğ köfte ziyafeti sundukları için teşekkür ettiler.

Kaynak :İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

 

Editör: TE Bilisim