Ak Parti Zeytinburnu İlçe Başkanı Bahattin Ünver daha çok çalışacağız dedi

Bayramlaşma programı için konferans salonunu hınca hınç dolduran partililere kendilerini hiçbir zaman yalnız bırakmadıkları için teşekkür eden Ünver bugüne kadar hepimiz partimizin iktidarı için çok güzel

Bundan sonra daha da iyi çalışmak zorundayız. Burada 3 vekilimiz ve partimizin genel başkan yardımcıları var.

Biz her zaman sizinle konuşuruz ama buraya gelmişken sayın parti büyüklerimizi dinlemek için sözlerimi kısa kesiyorum diyerek mikrofonu Zeytinburnu Belediye başkanı Murat Aydın’a verdi.

Başkan Aydın ‘da partililerin bayramını kutlayarak mikrofonu Ak Parti İstanbul Milletvekili ve genel merkez seçim işleri başkan yardımcısı Yıldız Seferinoğlu’na mikrofonu uzattı. Seferinoğlu sadece teşkilat mensuplarının bayramını kutlayarak Mrofonu Vekil arkadaşı eski genel Merkez Teşkilat başkanı Ekrem Erdem’e verdi. Erdem Ak Parti’nin hükümet sürecini anlattı.

İstanbul Milletvekili ve genel başkan yardımcısı Hayati Yazıcı ise şunları söyledi:

16 Nisan referandumunda ilk kez oy kullanan milyonlarca genç seçmen Ak Parti kurulduğu zaman 3 yaşında idi. Bu kardeşlerimiz bizden önce Türkiye’nin nasıl bir süreçten geçtiğini bilmiyorlar. Biz çok şey yaptık ve yapacağız. Ancak 2019 seçimlerine çok zaman yok şimdiden planlı ve programlı bir çalışma yapmaz isek işim zor olabilir. Biz % 51.5 Evet oyu aldık. Bu demek değil ki hayır diyen % 48.5 den oy alamayız. Bizim hedefimiz bütün seçmenlerin oyunu almak . Otunuzu daha attırmak için hep beraber samimi bir şekilde çalışmak zorundayız dedi.

Bütün konuşmacıların tam konuşmalarını dinlemek istersiniz görsel haberimizi mutlaka izleyiniz.

www.istanbultimes.tv İstanbul Times Tv haber You Tube kanalımız ‘ı izleyiniz

Editör: TE Bilisim