Başkan Yılmaz Gündemi Yorumladı

Saadet Partisi Zeytinburnu İlçe başkanı Kemal Yılmaz ziyaret nedeni ile yaptığı konuşmada şunları söyledi ” Saadet Partisi olarak merhum hocamız Prof.Dr.Necmettin Erbakan hocamızın öngörüsü  bugün daha iyi anlaşılıyor. Bakınız şu an herkes malum yapı ile alakalı konuluyor. Hocam 1974 de bu konu ile alakalı fikrini söyleyerek buraya öğrendi veren İsrail’e asker yetiştirir demişti. Bakınız ama az ama çok bir süre sonra “AKP” nin politikaları duvara toslayacak. Şu an Kamuoyu desteği çok olsa bile bu onların doğru ve haklı olduğunu göstermez. Bu konuda da Saadet Partisi haklı çıkacak ve  bu siyasi yapı ülkemize siyasi ve ekonomik çok ağır bir bedel ödetecek. Biz bunu söylüyor ve bunu görüyoruz. “AKP” Milli ve manevi bir politikası yok. Egemen güçler de bu yapıdan şimdilik razı işi beraber götürüyorlar. Bakının bu dediklerimi yazın ve tarihe kayıt düşün. Çok yakın bir gelecekte bu mantık ile halkı duvara toslatacaklar.” Şeklinde konuştu.

Saadet Partisi Zeytinburnu ilçe balkan yardımcısı Halil Tutan ise bizim milli ve manevi  çizgimiz belli. Tek de kalsak bu çizgiyi hep savunacağız dedi.

Diğer ilçe başkan yardımcısı Levent Çotuk ise şu an ülkede gerçekten at izi ile it izi bir çok konuda birbirine karışmış durumda.  28 Şubat Darbesinde Malum yapı alenen Erbakan Hocam’a bırak git dediklerini bildikleri halde  hocamın öğrencileri olan bugünkü  hükümet idarecileri sayısız destek vererek Paralel yapıya güç verdiler ve sonunda da verdikleri gücün zalimliklerine maruz kaldılar” dedi.

Hüseyin Çetiner’de Saadet Partisi Zeytinburnu ilçe başkanı ve yardımcıları’nın yaptıkları nezaket ziyaretinden dolayı  menün olduğunu ifade ederek siyasi çalışmalarında başarılar diledi.

Kaynak :  İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA) 

Editör: TE Bilisim