Başkan yardımcısı Mehmet Selçik okuduğu şiirlerle Vali Şahin’e  jest yaptı

Başbakan Ahmet Davutoğlu’nu Atatürk Havalimanında karşılamaya gitmeden önce söz verdiği ROMDER’e ziyarette bulunan İstanbul Valisi Vasip Şahin’e Zeytinburnu kaymakamı Ali Taşkın Balaban,Müftü İsmail Gökçen, Emniyet müdürü ‘de refakat etti.


İstanbul Times Haber Merkezi / Özel Haber 

Romanlar Umre için Vali Vasip Şahin’e teşekkür etti      

ROMDER Başkanı Muhterem Gül biz artık  suç ve kötü işler ile değil herkes gibi başarılarımız ile övünmek istiyoruz dedi.

Roman kadınlarından bazıları İstanbul Valiliğinin Umreye gitmelerine yaptıkları katkı için Vali Şahin’e şükranlarını sundu. Vali Şahin’de sizlere hizmet etmek için devletimiz bize görev verdi. Bizler isin için varız dedi.

Bazı Romanların bizler fakiriz anne ve babalar olarak bir çoğumuzun eğitimi de yok. Bundan dolayı çocuklarımız eğitim konusunda eksik kalıyorlar bu konuda yardımlarınızı ilgi ve alakanızı bekleriz dedi. Romanların bu sözlerinden sonra Vali Vasip Şahin şunları söyledi “ Özellikle eğitim konusunda ilgili olmanız ve uyuşturucu ile  mücadele konusunda destek istemeniz beni mutlu etti. Bakınız eldeki bilgilere göre ekonomik durumu iyi olmayanların daha çok okuduğu ve başarılı olduğu kanıtlanmış bir şey. En iyi örnek benim, benim de annem okuma yazma bilmezdi. Babamda gurbette çalışırdı. Ancak ben hocalarımın verdiği ödevleri yapar okur araştırırdım. Rabbim nasip etti bugünde İstanbul’a Vali olarak atandık. Bunu ne için söyledim biliyor musunuz bir öğrenci azmederse en zor şeyi yapar” şeklinde konuştu.

Romanlar son yıllarda artan uyuşturucu konusunda Vali Şahin’den kendilerine yardımcı olmasını istediler.

Hatıra fotoğrafı çekiminden sonra Vali Şahin Romanlarla vedalaşarak dernekten ayrıldı.

Kaynak:İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

Editör: TE Bilisim