5 İlçe Başkanı Aynı Masada           

Refah Partisi döneminde ilçe başkanlığı yapan İsmail Demirciler,Kenan Kılıç,Fazilet Partisinin ilk ve son ilçe başkanı Serhat Karadağ,Ak Partinin kurucu ilçe başkanı Ahmet Dokumacı,ve Bahattin Ünver’ in de hazır bulunduğu iftar programında herkes mutlu idi.İlçe başkanları daha önce zor şartlar altında nasıl görev yaptıkları anlattılar.

Serhat Karadağ 1999 ‘da Murat Aydın’ın başkan olması için çalışma yaptıkları zaman o zaman iktidar olan partinin DSP olmasından dolayı DSP ilçe yöneticilerinin kendisine Pehlivan boşuna çalışmayın biz Bülent Ecevit’i butaya getireceğiz şapkasını havaya kaldıracak ve size 10 bin oy fark atarak belediyeyi kazanacağız demelerine karşın o zaman kendilerinin 10 bin oy farkı ile belediye bakanlığını DSP’den kazanıp ANAP’a geçen Dr.Adil Emecan’dan aldıklarını söyledi.  Kenan Kılıç ilk kez Belediye başkanının böyle bir çalışma yaptığı için mutlu olduğunu söyledi.

Çamur Şevket nostaljisi yaptı

Belediye başkanı Murat Aydın’ın Salondaki misafirlere seslenerek konuşmak isteyen var mı sözü ile. Bir çok  kişinin Şevket konuşsun sözü ile Murat Aydın’da namı diğer Çamur Şevket buyur demesi ile kısa bir konuşma yaparak neydi o günler be… Akşamdan poğaçamızı ve meyve suyumuzu hazırlayarak sabah namazı ile birlikte emekli kuyruğuna girenlere ikramımızı yapardık dedi.Devamında mevcut Ak Parti İlçe başkanı Bahattin Ünver’e dönereke sizde çok çalışın başkan demesi ile Bahattin başkanda emekli kuyruğu varda biz mi poğaça dağıtmadık şevket abi sözü salondakileri güldürdü.

Murat Aydın’ın 56.Yaş günü sürprizi de yapıldı

Bahattin Ünver konuştuktan sonra mikrofonu Murat Aydın’a vermek üzere olduğu bir anda eski bir teşkilat mensubu aniden mikrofonu alarak değerli dostlar Murat Başkan bugün 55.yaşını bitirdi 56.yaşına girdi.Biz de ona pasta sürprizi yaptık yeni yaşı hayırlı ve uğurlu olsun dedi.

Daha önce Ak Parti’de Kurucu Sümer Mahalle başkanlığı yapan ve ilk kongrede 13 mahalle başkanı içinde ilçe yönetim kurulu üyesi olarak seçilen gazetemizin imtiyaz sahibi gazeteci yazar Hüseyin Çetiner’de belediye binası yemek salonunda yapılan iftar programına katıldı.


Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

 

 

 

 

 

 

 

 

Editör: TE Bilisim