Sevenleri Merhumeyi duaları ile yad etti  

İstanbul’un değişik ilçelerinde ikamet eden Bölükbaşı ailesinin sevenleri  okunan Kur’an’a amin demek için geldikleri Emine İnanç Vakfı Camisi Konferans salonuna sığmadı.

İstanbul Times Haber Merkezi Özel Haber 

Merhume’nin Oğlu Eğtimci Efraim Bölükbaşı dostlarına teşekkür etti

Veliefendi İmam Hatip  Ortaokulunda  Türkçe öğretmeni olan Efraim Bölükbaşı Gazetemizi şunları söyledi ”Annemiz uzun süredir  Kan Kanseri tedavisi görüyordu. Geçen  hafta Samatya Eğitim ve Araştırma Hastanesinde hayata gözlerini yumdu. Gerek  cenaze namazına katılan gerekse de bugün  burada vefatının 7.gününde ruhuna hediye edilmek üzere okunan Kur’an tilavetine amin demek üzere uzaktan ve yakından gelen bütün akraba,dost arkadaşlarımıza aile adına teşekkür ederim” dedi.

Merhumenin diğer oğlu  Cumhuriyet savcısı Yaşar Bölükbaşı’ da acı gülerinde kendilerini yalnız bırakmayan  herkes teşekkür etti

Yaşar Bölükbaşı da şunları söyledi ”Annemizin ebediyete göçtüğün 7.gününde tertip ettiğimiz programımıza gelerek  bizi yalnız bırakmayan bütün dostlarımıza teşekkürü bir borç bilirim dedi.   

İstanbul Times Yayın Grubu olarak Efraim ve Yaşar Bölükbaşı bata olmak üzere geride kalanlara sabır merhumeye de Allah’tan rahmet dileriz.

Kaynak:İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

 

Editör: TE Bilisim