Murat Aydın 18 Yıllık Başkanlığında  2.Kez CHP İlçe Başkanlığını Ziyaret Etti

CHP Zeytinburnu ilçe başkanı Metin Doğan ve CHP'li yöneticiler Belediye başkanı ve ekibinin samimi bir ortamda Türk misafirperverliğine uygun bir şekilde kapıda karşıladı ve kapıya kadar uğurladı.

Sohbet ortamında geçen ziyarette CHP Zeytinburnu ilçe başkanı Metin Doğan ziyaret nedeni ile yaptığı konuşmada şunları söyledi “Başkan ve ekibinin ziyaretinden dolayı çok mutlu olduk. Bu tür ilk elden ziyareteler çok anlamlı ve faydalı oluyor. Biz başkana sormamız gerekenleri soruyoruz başkan ve ekibi bize söylemeleri  gerekenleri söylüyor. Bu şekilde  fikir alışverişi yapıyoruz. Başkan ve ekibine yaptıkları iade-i ziyaretten dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

İstanbul Times Haber Merkezi / Mehmet Osmanoğlu 

CHP Zeytinburnu ilçe başkan yardımcısı İsmail Terzi ‘de plansız göç’ün sorun olduğunu ve olacağını ifade ederek ilçede sıkıntı oluşturacak çok sayıda yabancı sığınmacı var’ dedi.

CHP Meclis üyesi Sadettin Ulubay  terör örgütleri Türkiye'ye karşı nerede ise eylem takası yaparak ülkemizi zora sokmaya çalışıyorlar dedi.

Diğer bir CHP meclis üyesi Düzgün Kaya ise Murat Aydın’a  siz iktidar partisiniz acaba partinizin genel merkezinde son yıllarda ülkemizde ciddi bir ayrışma oldundan dolayı bir genel af gündem de olabilir mi diye sordu.

CHP Meclis üyesi Cengiz Pektaş ise Reina katliamından sonra Zeytinburnu’nun adı çok olumsuz bir şekilde kullanıldı.  Belediye olarak bu olumsuz imajı düzeltmek için bir çalışma yapacak mısınız diye sordu.

Gazeteci yazar Hüseyin Çetiner'de barış süreci devam ederken ABD ve FETÖ  Türkiye ile anlaşmayın biz çok yakında bir darbe yapacağız siz de daha kârlı çıkacaksınız demiş olabilir mi siz bu konuda ne düşünüyorsunuz diye sordu.

Murat Başkan’da Misafirperverlikten dolayı CHP ilçe başkanı Doğan ve ekibine teşekkür etti

Murat Aydın  beraberinde yardımcısı Gökhan Kasap, Mehmet Zafer Alsaç, Semir Demirci, Ak Parti Gurup başkan vekili Cemal Merdan ‘dan oluşan heyet CHP Zeytinburnu ilçe başkanı Metin Doğan ve ekibine ziyarette bulundular.

Başkan Aydın Askeri Lojmanların TSK mensupları tarafından Temmuz ayında teslim edileceğini söyledi. Buranın % 70’den fazlası yeşil alan olacak. Zeytinburnu içinde yaptığımız anketlerde halkın 1.sorun olarak gördüğü konu otopark ve trafik oluyor. Siyasi olarak sorduğumuz sorularda bütün partilerin Zeytinburnu’nda  oy oranlarını koruduğunu görüyoruz.  Özellikle HDP’nin Zeytinburnu’ nda  olan % 13.5 o oranı şu an 0.50 puanlık düşerek % 13 olduğunu görüyoruz  dedi.   

Düzgün Kaya genel af var mı yok mu diye sordu. Ben Ak Parti genel merkezde görevli değilim. Ama Ak Parti ‘nin eli silah tutan hiçbir kimseyi af etmeyeceğini biliyoruz. Ama eline silah almayanların bir şekilde kucaklanması gerektiğini duymaktayız dedi.

Hüseyin Çetiner'de ABD ve FETÖ PKK' ya Türkiye ile anlaşmayın demiş olabilir mi diye sordu. Bu düünce Hüseyin beyin şahsi tespitidir. Kapalı kapılar ardında ne konuştuklarını bilemem ama  hükümetin her şeyi yapmasına rağmen süreci bozmaları banada çok masum gelmiyor dedi.

Toplantıda en yakın sürede 15 Temmuz meydanında Kızılay’ a birlikte kan bağışı yapılması konusu konuşuldu. Belediye başkan yardımcısı Gökhan Kasap bu konuda Kızılay ile konuştuktan sonra bilgi vereceğini söyledi.

Sohbet kısmının bitmesinden sonra CHP ilçe başkanı Metin Doğan, Murat Aydın’a  porselen bir tabak hediye etti. Murat Aydın’da el işlemeli bir çini tabağı Metin Doğan’a hediye etti.

Taraflar bu tür toplantıları zaman zaman yapma kararı aldıktan sonra toplu fotoğraf çekimi ile ziyarete son verdiler.

Kaynak : İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

Editör: TE Bilisim