Mercure Topkapı Otel de yapılan kapanış töreni görkemli oldu

Zeytinburnu İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Yeşilyurt, Belediye başkan yardımcısı Sertaç Güleç, İstanbul Kalkınma Ajansı Genel Sekteret vekili Dr.Fatih Pişkin, Biruni Üniversitesi temsilcisi Dr.Savaş Akgül, ZEYBİLDER yetkilisi ve proje kapsamında yer alan okul müdürleri'nin katıldığı çok sayıda davetli izledikleri kapanış törenine tam not verdiler.

 

İstanbul Times Haber Merkezi / Hüseyin Çetiner 

Zeytinburnu Rehberlik Ararştırma (RAM) Müdürü Volkan Kumaş katkı sunan herkese teşekkür etti
 

İlk açılış konuşmasını yapan Rehberlik Araştırma Merkezi Müdürü Volkan Kumaş şunları söyledi "Biz bu görevi ruhumuzu ortaya koyarak yaptık istedik ki Zeytinburnu ilçemizde zeki olan çocuklarımıza ayrı birer sınıf yaparak kabiliyetlerine göre eğitim almalarını sağlamak çok ama çok önemli idi.

Biz bunu ilçe Milli Eğitim Müdürümüz sayın
Ali Yeşilyurt,Şube müdürümüz Faruk Tosun,Okul Müdürlerimiz, RAM çalışanlarımız ile beraber takım halinde başardık. Emeği geçen herkesi kutlamak isterim" dedi.

Kalkınma Ajansı temsilcisi de bu projenin uygulamasında emeği geen herkese teşekkür etti.


Zeytinburnu İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Yeşilyurt Zeytinburnu'nun hak ettiği yere gelmesi adına elimizden geleni yapıyoruz dedi.

Bu Projeye 2 sene önce başladık. Rehberlik Araştırma Merkezimiz de görevli idarecilerimiz ve çalışma arkadaşlarımız çok fedakarca çalıştılar. Emeği geçen herkesi kutlarım dedi.

Yapılan çalışmaların Zeytinburnu ilçesinde eğitim gören çocuklarımıza hayırlı ve uğurlu olması temenni edilen kapanış toplantısında projeye katkısı olan paydaşlara ve emeği geçen bazı eğitimcilere plaket takdimi ile son bulan Özel Çocuk Güzel Toplum Projesinin ilçeye hayırlı olmasını biz de İstanbul Times Yayın Grubu olarak dileriz.

Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

Editör: TE Bilisim