Zeytinburnu’nun Yeşiltepe Mahalle sakinlerinin büyük bir kısmı,1965 doğumlu,2009 ‘dan beri Yeşiltepe’nin bayan Muhtarı ,Zeytinburnu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Nadiye Polat başlattığı esnaf ziyaretlerinde ,evlerin balkonlarından ve esnaflarca coşku ile karşılandı.

2 dönemdir muhtarlığını yaptığı Yeşiltepe’de başarılı çalışmaları ile mahallenin takdirini toplayan,mahallesini iyi tanıyan,halkıyla bütünleşen Polat, ” Ek İşim Değil,Tek İşim Muhtarlık “ Sloganıyla yeniden aday olduğu Yeşiltepe’ de sürdürmekte olduğu esnaf ziyaretlerinde arkasında büyük bir taraftar kitlesi oluştu.

“Dünya Kadınlar günü de ziyaretlerini sürdüren,ve kadınlara her zaman kullanabilecekleri nakış işlemeli çanta ve keseleri hediye ederken,çocuklara da sürpriz hediyeler verdi. Nadiye Polat ziyaretleri sırasında bir çok yerde bir çok yerde tatlı ve çiçeklerle karşılandı.

Ailesinden ve mahallesinden büyük destek aldığını belirten Yeşiltepe Mahallesi Muhtarı ve Muhtar Adayı Nadiye Polat çalışmalarımızda “Çocuklar ve Kadınlar Önceliğimizdir ” Mahallemizde ayırım yapmadan ,azalarımla birlikte daha güzel işler yapacağız dedi.

Editör: TE Bilisim