Başkan Aydın, Malatya’lılar Ülkenin Çimentosudur dedi         

Zeytinburnu Tüm Malatyalılar Dernek i Yönetimi ve bazı üyelerini başkanlık binasında  Murat Aydın tarafından kabul edilmesinde gündemin ana konusu Malatya, refarandum ve Avrupa ülkelerindeki akıl tutulması oldu. Başkan Aydın bir çok Malatya’lı  arkadaşı olduğunu ve Malatya denince aklına devletine milletine bağlı üretici ve yararlı insanların geldiğini söyledi.

 Dernek Başkanı Suat Sarıkaya Yaptıkları çalışmalar ile örnek olmaya çalıştıklarını söyledi

Zeytinburnu Tüm Malatya’lılar dernek Başkanı Suat Sarıkaya yönetim kurulu üyeleri ve dernek üyeleri ile hep beraber  birlik ve  beraberlik içinde ülkeye katkı sunmak adına çalıştıklarını ifade ederek derneğin belli bir kalite yakalamasında emeği geçen herkese teşekkür etti. Sarıkaya,  Murat başkan’a  kendilerini kabul ettikleri için teşekkür ederek ülke için ellerinden gelen katkı ve desteği sunmak adına çalıştıklarını ifade etti.

Başkan Aydın, aynı zamanda Dernek başkan yardımcısı olan Yayın Grubumuzun kurucusu Gazeteci yazar Hüseyin Çetiner’e de  İstanbul genelinde referandum için yaptığınız sokak röpotajlarında durum nasıl diye sordu.

Çetiner’de Avrupa’nın  bu antidemokratik tutumları halkımızı iyice  kızdırmış durumda. Sandığa gitmeyeceğini  veya  kararsız olduğunu ifade eden bir çok seçmen  dünya’ya demokrasi dersi vermeye çalışan Avrupa’nın Türk bakanlara karşı  uyguladıkları  yanlış uygulamalarından dolayı halkın bu durumu kabul etmediğini söyledi.

Daha sonra  Dernek  yönetim kurulu üyesi Mehmut Şengül eferandum ile alakalı bazı tespitlerde bulundu.

Bir çok üyenin sorduğu  sorulara cevaplar veren başkan Aydın konuklarına ayran aşı ikram etti.

Fotoğrafı çekilmesinden sonra  toplantı sona erdi.

Kaynak : İstanbul  Times Haber Ajansı (İTHA)

Editör: TE Bilisim