Bitlis’te Toprağı verilip memlekette yapılan taziyeden sonra Zeytinburnu’nda da taziye yapıldı

Memleketinde hakkın rahmetine kavuşan Hacı Sadık İlgörmüş’ün memleketinde defin işlemi yapıldı. Taziye kabulleri yapıldı. Memlekette mevlid-i şerif okunduktan sonra Zeytinburnu Belediyesi Merkezefendi taziye evinde 23 ve 24 Kasım 2019’da sabah saat 0.9.00 da akşam 21.00 a kadar iki gün yapılan taziye kabulünde binlerce kişi merhum’un taziyesine katıldı.

Merkezefendi mahalle muhtarı Cüneyt Çukur İlgörmüş ailesini taziyede yalnız bırakmadı

Zeytinburnu Merkezefendi Mahalle muhtarı Cüneyt Çukur iki gün devam eden taziyede İlgörmüş ailesini acılı gününde yalnız bırakmayarak acılarını paylaştı. Muhtar Cüneyt Çukur Gazetemiz aracılığı ile de Merhum Hacı Sıddık İlgörmüş’e Allah^tan rahmet diledi, oğlu Mehmet Nezir İlgörmüş başta olmak üzere geride kalanlara baş sağlığı diledi.

Evladı Mehmet Nezir ilgörmüş’ten acılı gününde yanında olan dostlarına teşekkür etti

Sevgili babamız Hacı Sıddık İLĞÖRMÜŞ’ün Vefatı Nedeniyle Bizleri Yalnız Bırakmayan, Cenazemize İştirak Ederek Acımızı Paylaşan, Telefonla Arayan, Mesaj Gönderen, Sosyal Paylaşım Siteleri Üzerinden Taziyelerini İleten, Taziye Evimize Kadar Gelerek Acımıza Ortak Olan Tüm Dostlarımıza Göstermiş Oldukları Yakın İlgiden Dolayı Şahsım Ve Ailemiz Adına Sonsuz Teşekkür Eder, Saygılar Sunarız.

İLĞÖRMÜŞ AİLESİ ADINA HACI NEZİR İLĞÖRMUŞ

Kaynak : İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

Editör: TE Bilisim