Meclis 1.Başkan vekili Cemal Merdan Cahit Bayram için “Adam gibi adamdı” dedi

Ak Parti Zeytinburnu ve İBB Meclis üyesi ve Zeytinburnu Meclis 1.Başkan vekili Cemal Merdan divan’da yaptığı konuşmada meclis üyesi arkadaşı merhum Cahit Bayram için adam gibi adamdı. Bazen sinirlendiğim zaman o babacan ve sakin tavrı ile gelir beni teskin ederdi. Değerli bir çalışma arkadaşımız hakkın rahmetine kavuştu. Mekanı cennet olsun inşallah dedi. Aynı zamanda Cahit Bayramdan boşalan meclis üyeliğine de yeni gelen Fatma Özden’a hoş geldin dileklerini iletti.


İstanbul Times Haber Merkezi / Mehmet Osmanoğlu


Ak Parti  Grup Başkan vekili Mehmet Altuntaş’da Cahit Bayramı Rahmetle yad etti. Daha önce görevi başında iken hakkın rahmetine kavuşan Sebahattin Zeren ve Mahmut Kocatürk’ün adı bir sokağa verilmişti.  Temennim Merhum Cahit Bayram abimizin adı da ya ikamet ettiği sokağa yada başka bir yere verilsin dedi.

CHP Grup başkan vekili meclis üyesi Hasan Hüseyin Üsküdar’da yaptığı konuşma da değerli bir meclis üyesi arkadaşımızı kısa bir süre önce kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Merhuma Allah’tan rahmet geride kalanlara da sabırlar dilerim dedi.

CHP Meclis üyesi Selamettin Yeniyol 14 -15 yaşındaki  futbolcu çocuklarımızın cenaze nakil aracı ile maça Belediye tarafından gönderilmesi çok yanlış bir durum bir daha böyle bir hatanın yapılmaması için yönetimin dikkat etmesi gerekir dedi.

Gökhan Kasap 20 tane aracımız var Maçlara ve cenazelere araç  tahsis ediyoruz.  Bu olaydan haberim yok araştıracağım kim yapmışsa yanlış bir uygulamadır. Selametin Yeniyol sanki bu sürekli yapılan bir şeymiş gibi algı yapmaya çalışıyor  bu da doğru değil  dedi.

Daha sonra Cahit Bayram’dan boşalan Komisyona Fatma Özden’in seçilmesi maddesine geçildi yapılan kapalı zarf oylama sistemine göre  CHP ve Ak Partilerin tamamı Fatma Özden’e oy vererek komisyona seçtiler.


Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTAH)

Editör: TE Bilisim