Avrasya Hastaneleri Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Koordinatör İbrahim Urlu Gaziosmanpaşa yerleşkemizde açılış günümüz de sağlık sağlık hizmeti alacak olan ilk kişiler için ileride sürprizlerimiz olacak dedi

Avrasya Hastaneleri Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Opr.Dr.Hüseyin Urlu’nun mazereti nedeni ile katılmadığı iftar davetinde Avrasya Hastanelerini temsilen programa katılan Genel Koordinatör İbrahim Urlu önemeli açıklamalarda  bulundu. İşte İbrahim Urlu’nun açıklamaları “Gaziosmanpaşa Avrasya Hastanesi olarak üzerimize düşen bütün sorumluluklarımızı yaptık. Şu an Sağlık Bakanlığının son olurunu bekliyoruz. Onun da birkaç gün içinde geleceğini umuyoruz. Burada Mardinli dostlarımıza seslenmek isterim. Yeni hastanemizde ilk fatura ve fişleri aşan hastalarımız ile alakalı ilerleyen zamanlarda  sürprizlerimiz olacak. Şu an yönetim olarak bir mani olmaz ise 11 Temmuz 2016 de ilk hasta kabulüne başlayacağız. Bütün herkesten  ilgi alaka ve destek bekleriz” dedi.

Ahmet Fuat Budur Ciddi bir yatırım yapılmış Mardinliler olarak Urlu ailesinin yanındayız dedi

İstanbul Bahçelievler Mardinliler Dernek başkanı İş adamı Ahmet Fuat Bodur ise Avrasya Gaziosmanpaşa Hastanesine yaptıkları ziyaret için şunları söyledi “Urlu ailesi sağlıktan kazandığını sağlığa yatırmış durumda. Bir çok iş adamı kazançlarını daha az riski ama daha çok karlı işlere yatırırken  Opr.Dr.Hüseyin Urlu ve ailesi ise yüzlerce kişiye iş kapısı açacak muhteşem bir sağlık tesisine ciddi bir yatırım yapmış. Ben inşaatçıyım. Odaların tavan yüksekliği, malzemenin kalitesi cidden çok güzel. Yani özetle malzeme ve işçilikten kesinlikle çalma yok.  Ben bu devasa sağlık tesisinin haklımıza hayırlı ve uğurlu olmasını dilerim” dedi.

Medya, Sağlık ve diğer sektör temsilcileri de hayran kaldı

Sabah gazetesi temsilcisi, Rumeli Tv  programcıları profesörler ve doktorlar da iftara icabet etmişti. Ortak kanı yeni yapılan Avrasya Gaziosmanpaşa Küçükköy Hastanesinin Avrupa standartlarında bir hastane olduğunu ifade ederek başta Opr.Dr.Hüseyin Urlu olmak üzere emeği geçen herkes teşekkür ettiler.

Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)
  
Editör: TE Bilisim